3 zodii chinezeşti care au NOROC mare la finalul săptămânii. Vezi dacă te numeri printre ele!

Poți să-ți scrii destinul romantic săptămâna aceasta. Vrei să te cufunzi în căldura dragostei și a sentimentelor dulci? Sau vrei să faci un pas înapoi și să te asiguri că nu te-ai pierdut în vâltoarea relațiilor tale?

25 aug. 2023, 16:31
3 zodii chinezeşti care au NOROC mare la finalul săptămânii. Vezi dacă te numeri printre ele!

Zodii chinezeşti care au NOROC. Orice decizi este răspunsul corect. La urma urmei, dragostea începe cu iubirea de sine și ar trebui să ne consultam mereu cu noi înșine și să vedem dacă suntem bine în timp ce explorăm terenul iubirii.

Nimeni nu poate spune că oamenii care vorbesc mult și își pun inima pe masa se simt mai puțin rau decât cei care sunt rezervați și tăcuți în privința sentimentelor lor. Afecțiunile celui dintâi pot fi profunde, la fel cum cele ale celui din urmă pot dezvălui indiferența totală și invers. Nu face judecăți rapide bazate pe aparențe exterioare. Numai timpul va spune realitatea.

Zodii chinezeşti cu horoscopul de  dragoste norocos la final de săptămână:

1. Iepure
1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023

Iepure, norocul tău în dragoste săptămâna aceasta este mai puternic la începutul săptămânii decât la sfârșit. Acest lucru poate fi din cauza angajamentelor de muncă care iti ocupă brusc timpul de weekend. Poate fi și din cauza unei situații la distanță lungă. Nu lăsa distanța să te convingă că afecțiunea este mai mică. Scrierea unor scrisori către persoana iubita te va ajuta să iti dai seama de profunzimea sentimentelor celuilalt mai mult decât simple apeluri vocale sau video.

Dacă ești singur, există o mare posibilitate să știi deja cine este adevărata ta iubire sau sufletul pereche. Ceva te împiedică pe voi doi să vă uniți, dar nu este sinistru. Poate fi ezitare din partea uneia sau a ambelor părți din cauza experiențelor trecute. Sau, poate fi o nouă interacțiune care încă necesită timp pentru a crește.

Horoscopul floral, realizat de Mihai Voropchievici. Ce floare ești, în funcție de ziua nașterii

Comunica eficient cu partenerul tau în această săptămână dacă sunteți într-o relație. Norocul tău în dragoste depinde de asta. Acest lucru este valabil mai ales dacă tu sau partenerul tău ai fost crescut într-o gospodărie în care ai simțit că trebuie să mergi pe coji de ouă pentru siguranță și pace mentală. Încetul cu încetul, trebuie să vă arătați unul altuia că sunteți paradisul celuilalt. Și totul începe prin a fi curajos în comunicări.

Zodii chinezeşti cu horoscopul de  dragoste norocos la final de săptămână:

2. Cal
1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

Calule, ai grijă la conținutul pe care îl acumulezi în această săptămână. Fie că este vorba de filme, emisiuni TV, cărți sau podcasturi, acestea influențează modul în care te gândești la iubire, ducând fie la experiențe grozave și la schimbări pozitive, fie la consecințe negative. Uneori, toxicitatea se poate arăta ca o glumă și ne poate convinge că este inofensivă până când o repetăm altcuiva și se uită la noi îngroziți.

Dacă ești singur, probabil, nu îți vei găsi adevărata dragoste în această săptămână, dar ești pe lista norocoșilor îndrăgostiți cu un motiv. Universul te ghidează cu blândețe către cel mai bun rezultat pentru viața ta, iar unii dintre voi participați activ la țeserea acelei povești. Continuă să arăți dragoste față de tine și fii plin de compasiune față de rănile și bagajele tale. Cu cât relațiile tale platonice sunt mai puternice în acest moment, cu atât relația ta romantică va fi în cele din urmă mai bună.

Mercur retrograd a început. Ce ZODII sunt binecuvântate de a treia retrogradare a planetei comunicării până pe 15 septembrie 2023

Dacă esti într-o relație, nu lăsa sentimentele rănite să te facă orb la fațetele situației. Indiferent dacă este implicat un socru sau este o chestiune de sentimente nerostite, încearcă să respiri adânc și lasi stresul să se reverse din corpul tău. Apoi, examineaza situația din perspectiva tuturor celor implicați. Nu înseamnă că trebuie să-ți suprimi nevoile pentru a face pe altcineva fericit. Acest exercițiu te va ajuta să determini unde tu și partenerul tau (și celelalte persoane implicate) vă confruntați cu provocări în ceea ce privește abilitățile de comunicare sau comunicare.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.