Mercur retrograd a început. Ce ZODII sunt binecuvântate de a treia retrogradare a planetei comunicării până pe 15 septembrie 2023

De parcă cele două super luni pline ale lunii august nu au fost suficient de agitate, pregăteste-te să petreci următoarele trei săptămâni ocupându-te de problemele de călătorie, problemele tehnologice și comunicarea eșuată.

24 aug. 2023, 12:03
Mercur retrograd a început. Ce ZODII sunt binecuvântate de a treia retrogradare a planetei comunicării până pe 15 septembrie 2023

Așa este, Mercur retrograd s-a întors și te poti aștepta ca evenimentul nepopular să provoace tot felul de probleme între 23 august și 14 septembrie. Unele zodii vor fi afectate în mod special de retrograd, în timp ce altele vor ieși relativ nevătămate. Dacă speri să faci o pauză luna aceasta, sper că esti una dintre zodiile cel mai puțin afectate de mercur retrograd în august 2023.

Horoscop special: Comunicatorul Mercur este retrograd în Fecioară. Aceste 4 ZODII sunt puternic influențate. Ce se schimbă pentru ele între 23 august și 15 septembrie 2023?
Pe măsură ce zilele de vară se apropie de sfârșit, probabil că faci cât mai multe excursii de ultim moment pe plajă.
Cea mai mare parte a planificării are loc probabil în chat-ul de grup al celor mai bune persoane și, deoarece Mercurul retrograd afectează toate lucrurile legate de călătorie, tehnologie și comunicare, nu fi surprins dacă întâmpini dificultăți în a ajunge la destinație. Acestea fiind spuse, dacă călătorești cu una dintre aceste trei zodii, este posibil ca planurile tale să meargă fără probleme. Cele trei zodii care vor fi cel mai puțin afectate de evenimentul cosmic pot mulțumi „capacității lor aproape magice” de a rămâne calme.

În timp ce Mercur retrograd este dificil pentru toată lumea, aceste trei zodii pot fi siguri că vor trece cu usurinta printr-un fel sau altul.
Taur (20 aprilie – 20 mai)
Semnele de Pământ sunt experte în a rămâne pe pământ, așa că nu este surprinzător faptul că Taurul se află în fruntea acestei liste. Practicitatea și vibrațiile tale cu picioarele pe pământ acționează ca un scut cosmic împotriva haosului. În timp ce alții își pierd calmul, tu sorbești ceaiul, iei lucrurile încet și te asiguri că planurile tale sunt la fel de solide ca determinarea ta solidă. Nicio neînțelegere sau criză tehnologică nu iti poate zdruncina starea Zen.

Cele mai bogate zodii în luna septembrie. Nativii uită de probleme și reușesc să depășească momentele grele care nu îi lasă să se bucure de viață

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)
Capricornul, un alt semn de pământ, poate respira adânc, pentru că fiind calm, răcoros și adunat nu are de ce să-și facă griji cu acest retrograd. Practicitatea și natura ta orientată către obiective îți permit să navighezi în labirintul cosmic ca un profesionist. În timp ce toți ceilalți se plâng de planuri întrerupte și întreruperi de comunicare, tu formezi noi căi, te adaptezi la schimbări și, practic, arăți universului cine este șeful.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.