3 zodii de bărbaţi care sunt ţinuţi sub papuc. Se supun mereu soţiei

În relații trebuie să existe un echilibru și ambii parteneri trebuie să fie egali, însă, de cele mai multe ori se întâmplă ca unul dintre ei să-l domine pe celălalt. Se spune că bărbatul este cel care este mai dominant și el stabilește mersul lucrurilor într-o relație.

18 oct. 2017, 13:33
3 zodii de bărbaţi care sunt ţinuţi sub papuc. Se supun mereu soţiei

Ei bine, nu este neapărat așa pentru că există anumiți bărbați care nu au nimic de comentat și se lasă purtați de soțiile lor, scrie estisuperba.ro. Nu sunt ei cei care au inițiativă și deciziile sunt luate exclusiv de partenera lor.

Citeşte şi Horoscop: Cum afectează Jupiter în Scorpion zodiile pe termen lung

Astfel de bărbați sunt reprezentanții a trei zodii. Aceștia sunt destul de sensibili și femeilor le est foarte ușor să îi manipuleze. Sunt ținuți sub papuc și acest lucru nu pare să-i deranjeze.

Bărbatul BALANȚĂ:

Nativii născuți sub acest semn zodiacal nu au nici un punct de vedere și nu le place să se impună. Dacă li se oferă sau li se propune ceva, iau totul ca fiind bun și se lasă influențați de cei din jurul lor, mai ales pe parteneră.

Le place să fie cu cineva care să ia decizii pentru ei pentru că nu își asumă mereu responsabilitatea și așa pot scăpa basma curată întotdeauna.

Acești nativi vor face tot timpul ce este mai bine pentru cei din jur și de cele mai multe ori oamenii profită de bunătatea lor. Majoritatea bărbaților din zodia balanță își aleg partenere care să-i domine și să-i țină sub papuc.

Bărbatul PEȘTI:

Acestor nativi le place să pară duri și puternici, însă, în realitate, sunt foarte ușor de manipulat, mai ales din punct de vedere emoțional. La început vor da impresia că sunt cei mai cei și că nu-ți merge cu ei, însă după un timp se înmoaie.

Sunt sensibili și atunci când se îndrăgostesc și consideră că o femeie este potrivită pentru ei, acești bărbați își vor pune sufletul pe tavă pentru iubire. Atunci totul o să ia o altă cale pentru ei pentru că nu or să mai fie ei cei care decid.

Citeşte şi 3 zodii de femei cu un destin frumos. Nu le lipseşte nimic, Dumnezeu le-a dat totul. Te numeri şi tu printre ele?

Bărbatul RAC:

Nativii născuți sub acest semn zodiacal sunt dependenți de oameni și, mai ales, de oamenii pe care îi iubește. Dacă știi o cale de a ajunge la inima acestor nativi, vei rămâne acolo pentru totdeauna datorită personalității lor stabile.

Bărbații rac sunt pasionali, au un suflet de aur și sunt dornici de atenție și iubire. Pun suflet în orice fac, chiar și atunci când spun ceva, poți fi sigură că o spun din suflet.

Cel mai mare defect al lor este că sunt ușor naivi și se lasă influențați foarte ușor de oameni și mai ales de situații. Îi afectează aproape orice și de aceea au nevoie ca cineva să fie acolo pentru ei, chiar dacă asta înseamnă să decidă pentru ei.


loading...
Partenerii noștri