30 de bătrâni internaţi la un cămin din Răcari, Dâmboviţa, confirmaţi cu coronavirus

Publicat: Vineri, 17 Aprilie 2020 09:50 // Actualizat: Vineri, 17 Aprilie 2020 09:50 // Sursa: romaniatv.net

Circa 30 de persoane de la Centrul medico-social din localitatea dâmboviţeană Răcari au fost confirmate cu coronavirus şi internate la Spitalul de Infecţioase din Târgovişte, a anunţat Marius Caraveţeanu, primarul localităţii. Oraşul Răcari este, acum, cel mai mare focar de COVID-19 din judeţ.

Testarea persoanelor vârstnice de la căminul din Răcari a fost făcută după ce o îngrijitoare a fost confirmată cu COVID-19.

"Pe scurt: un cetăţean solicită ambulanţa (...) fiind declarat pozitiv! Internat la Spitalul de Boli Infecţioase Târgovişte! Soţia lucrează în centrul medico-social şi a fost prezentă la post până în data de 09.04 fără simptome, fără vagă bănuială că ar putea avea probleme de sănătate! Izolarea în centru s-a realizat în data de 11.04 în conformitate cu Ordonanţa Militară 8/10.04! În acest moment persoanele testate pozitiv sunt preluate şi internate la spitalul de boli infecţioase Târgovişte! Vineri vor fi testaţi toţi colegii aflaţi în izolare la domiciliu!", a scris, pe Facebook, primarul Marius Caraveţeanu.

Persoanele confirmate cu noul coronavirus au fost duse la Târgoviște, în secția de Boli Infecțioase.

În prezent, la Centrul medico-social de la Răcari, este în desfăşurare o anchetă epidemiologică.

Conform Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de coronavirus era, în data de 16 aprilie, în Dâmboviţa, de 31, raportarea fiind făcută înainte de a fi anunţate cazurile de la Răcari. 

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
azil de bătrâni coronavirus Răcari
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8583
RON
21 Sep
noapte 13 °
zi 28 °
Ultimele joburi adaugate
24 H