30 de profesori, izolaţi după ce au intrat în contact cu directoarea liceului, care nu ştia că are COVID

30 de profesori din Galaţi, care predau atât la un liceu privat, cât şi la unul de stat, au intrat în izolare după ce au participat la un consiliu profesoral condus de directoarea liceului privat, care nu ştia că este infectată cu noul coronavirus, informează Monitorul de Galaţi.

RomaniaTV.net
11 sept. 2020, 18:49
30 de profesori, izolaţi după ce au intrat în contact cu directoarea liceului, care nu ştia că are COVID

Cele două licee din Galaţi vor organiza, aşadar, cursuri online, ca urmare a intrării în izolare a cadrelor didactice participante la respectivul consiliu profesoral.

Potrivit conducerii Inspectoratului Şcolar Judeţean Galaţi, directoarea nu ştia că era infectată. Din cele 30 de cadre didactice trimise în izolare în urma anchetei epidemiologice a Direcţiei de Sănătate Publică, 25 sunt profesori la Liceul „Anghel Saligny“, patru la Liceul „Marin Coman“ și un inspector școlar.

Citeste si Adeverinţa medicală, OBLIGATORIE pentru anumiţi elevi la început de an şcolar. Cum arată documentul şi cine îl emite

Comitetul Judeţean pentru Situații de Urgenţă urmeză să se întrunească pe 12 septembrie pentru a stabili dacă la Liceul „Anghel Saligny“ cursurile vor începe în scenariul roșu și nu în scenariul galben cum se stabilise iniţial. 

La liceul „Marin Coman“ cursurile încep în scenariul roşu.