31 de persoane au fost implicate într-un accident cu o autoutilitară. Care este starea de sănătate a victimelor

31 de persoane au fost implicate într-un accident rutier care a avut loc, vineri după amiază, pe drumul european 85, în judeţul Bacău.

02 sept. 2022, 16:35
31 de persoane au fost implicate într-un accident cu o autoutilitară. Care este starea de sănătate a victimelor

Un accident în care au fost implicate un autocar şi o autoutilitară a avut loc, vineri după amiază, pe drumul european 85, în judeţul Bacău.

Potrivit ISU Bacău, în autocar se aflau 27 adulti și 2 minori iar în autoutilitară, 2 adulți.

Citește și Accident grav, un autubuz s-a ciocnit frontal de un microbuz

Primele date de la faţa locului arată că cei doi ocupanţi ai autoutilitarei au nevoie de îngrijiri medicale, în timp ce printre pasagerii autocarului nu există victime.

Accidentul a avut loc pe drumul naţional 2 – european 85, în localitatea Orbeni din judeţul Bacău, unde un autocar şi o autoutilitară s-au ciocnit. Conform ISU Bacău, în autocar se aflau 27 de adulţi şi doi copii, niciunul dintre aceştia nefiind rănit.

Șoferul autoutilitarei şi un pasager aflat alături de acesta au nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportaţi la UPU Bacău.

Traficul rutier pe DN 2 E85 s-a desfăşurat pe o singură bandă. Zece salvatori din cadrul ISU Bacău intervin la locul accidentului.

Citește și Romică Țociu, Paula Chirilă și Cătălin Cazacu, implicați într-un accident rutier. Logodnicul Ramonei Olaru era la volan!