Accident grav, un autubuz s-a ciocnit frontal de un microbuz

Accident rutier în localitatea Naipu, produs între un autocar și un microbuz, cu peste 30 de persoane implicate

02 sept. 2022, 06:34

Accident grav în Giurgiu. Un autobuz în care se aflau 30 de pasageri şi un microbuz în care călătoreau şapte persoane s-au ciocnit, joi seară, pe un drum din judeţul Giurgiu, în urma impactului unul dintre vehicule răsturnându-se.

Accident înfiorător în aeroport. A murit după ce părul i-a fost prins pe o bandă transportoare

Două dintre persoanele implicate au avut nevoie de îngrijiri medicale la locul accidentului, conform News.ro. Accidentul a avut loc joi, în jurul orei 21:00, în localitatea giurgiuveană Naipu.

Potrivit ISU Giurgiu, în autobuz se aflau aproximativ 30 de oameni, în timp ce în microbuz se aflau şapte persoane. ”Din fericire, nu au existat victime în stare gravă, doar două dintre persoane necesitând acordare de prim ajutor, la faţa locului, de către Serviciul de Ambulanţă Judeţean Giurgiu”, precizează ISU.

TIR cu 650 de porci răsturnat

Acolo s-a răsturnat un TIR ce transporta anmalele; evenimentul s-a produs joi în jurul orei 17.30, iar la fața locului acționează pompierii de la Garda Mihăilești, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă dotată cu modul de descarcerare și un autocamion.

Potrivit reprezentanților ISU Giurgiu, în autovehicul se aflau două persoane (șofer+pasager), ambele conștiente și cooperante, cărora li se acordă primul ajutor de către echipajele SAJ prezente la fața locului.

Accident îngrozitor pe autostrada A4. O persoană a murit după ce un BMW a intrat sub un TIR
Traficul este complet blocat pe DN 6, pe ambele sensuri. În TIR se află circa 650 porci. La o prima evaluare, nu au fost găsite animale decedate. Se așteaptă un alt autotren al firmei transportatoare pentru a muta animalele în noul mijloc de transport.