36 de cetăţeni din Sri Lanka, muncitori într-o fabrică de confecţii din Botoşani, vor fi repatriaţi

36 de srilankezi care munciseră într-o fabrică de confecţii din Botoşani vor fi repatriaţi. Până să fie repatriaţi, aceştia au stat în carantină instituţionalizată, anunţă Centrul Judeţean de Comunicare coordonat de Instituţia prefectului.

RomaniaTV.net
24 mai 2020, 13:28
36 de cetăţeni din Sri Lanka, muncitori într-o fabrică de confecţii din Botoşani, vor fi repatriaţi

Cei 36 de cetăţeni din Sri Lanka au fost îmbarcaţi, în cursul zilei de duminică 24 mai, în două autocare şi trimişi către Aeroportul Otopeni, de unde urmează să se îmbarce într-o aeronavă cud estinaţia Sri Lanka.

În cursul zilei de astăzi, două autocare cu 36 de cetăţeni srilankezi s-au pus în mişcare cu destinaţia Aeroport Otopeni, în vederea întoarcerii în ţara lor. Este vorba despre 35 de cetăţeni srilankezi care au ieşit din carantină şi un cetăţean srilankez externat din spital în cursul zilei de astăzi„, se precizează în informarea de presă citată de Agerpres.

Srilankezul care a fost spitalizat fusese confirmat cu coronavirus. După confirmarea acestuia, ceilalţi 35 de cetăţeni au fost introduşi în carantină. Carantinarea a avut loc la scurt timp după ce aceştia au fost concediaţi de fabrica de confecţii.