4 APRILIE. O data cu totul SPECIALA. Semnificatie numerologica PUTERNICA pentru 4.04

4 APRILIE. Suntem in a patra zi din a patra luna din an. Totul este despre stabilitate. Pregateste-te pentru binecuvantarile ce vor urma.

03 apr. 2021, 18:50
4 APRILIE. O data cu totul SPECIALA. Semnificatie numerologica PUTERNICA pentru 4.04

4 APRILIE. Inceputul lunii aprilie ne prilejuieste nu doar mirosul proaspat de primavara, pregatirile pentru Pasti si pentru sezonul nuntilor sau planificarea concediilor de vara, ci si o data cu o semnificatie cu totul aparte. 4 aprilie (4.04) este o zi speciala, cu puternice semnificatii numerologice, dar si astrologice.

4 APRILIE. Ce inseamna 4.04
Atat in numerologie, cat si in astrologie, numarul 4 reprezinta fundatia. In astrologie, casa 4 este casa radacinilor, a fundatiei. Casa 4 este casa familiei, a oamenilor care conteaza cu adevarat pentru tine.

Aceeasi energie exista si in plan numerologic. 4 este despre oamenii cu care te inconjori. 4 este despre gratitudine, organizare, devotament.

Numarul 4 este numarul dreptatii, al justitiei, al onestitatii si integritatii, al structurii si al organizarii. Este un semn ca preluam controlul asupra vietii noastre.

In tarot, numarul 4 coincide cu Imparatul. Este o carte care simbolizeaza o figura paterna, un barbat cu autoritate. Aceasta persoana poate fi tatal, socrul, antrenorul copiilor. Imparatul ai pute fi tu daca esti sef.

Cifra destinului. Cum se calculeaza si care este semnificatia. Detalii foarte importante despre viata ta
Imparatul pune si el bazele unei fundatii.

4 APRILIE. Energia stabilizatoare a lui 4
Suntem in a patra zi din a patra luna din an. Totul este despre stabilitate. Pregateste-te pentru binecuvantarile ce vor urma.

Ce ai de facut?
Fii curajos
Imparatul transmite mesajul ca trebuie sa preiei controlul asupra vietii tale. Fa-ti ordine in viata. Nu conteaza cine a facut “dezordinea”. Nu cauta vinovati. Vino tu cu solutiile inspre binele tau.

Asteapta-te la neasteptat
In numerologie, numarul 4 rezoneaza cu Universul. Poate ca nu poti controla ce-ti trimite el, dar, cu siguranta, poti controla cum reactionezi la ceea ce-ti da viata. Continua sa te bucuri de tot ce-ti rezerva viata.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Numerologie: Afla in ce an iti va merge cel mai bine