4 cauze pentru care ai ochii umflaţi. Află ce remedii poţi utiliza

Mulţi oameni sunt preocupaţi de modul în care ar putea scăpa de pungile de sub ochi. Femeile, în special, cheltuie bani şi timp pentru a putea ascunde aceste "imperfecţiuni", fără să se întrebe cum de le-au căpătat. Pentru că există întotdeauna o cauză a pungilor de sub ochi şi, de multe ori, aceste cauze pot fi uşor de evitat. 

RomaniaTV.net
23 nov. 2016, 09:09
4 cauze pentru care ai ochii umflaţi. Află ce remedii poţi utiliza

Lipsa somnului

Prima intrebare pe care ar trebui sa ti-o pui singur: dorm suficient? Daca nu, atunci stai mai mult timp in pat. „Somnul de frumusete” nu este doar o figura de stil: este o componenta importanta a oricarei rutine de ingrijire a pielii. Doar uita-te la ce se intampla cu corpul tau cand nu dormi suficient.

Citeşte şi  4 tincturi pentru un somn odihnitor

Am o alergie de care nu stiu?

Alergiile nu sunt cauzate doar de polen. Da, o sensibilitate la mediu poate oricand sa-si faca aparitia sub forma unor ochi umflati care lacrimeaza incontinuu, insa si alergiile alimentare pot, de asemenea, sa-ti faca pungi sub ochi.

Simtomele unei alergii ori ale unei sensibilitati pot apare oriunde pe corp nu doar in sistemul digestiv. Simtomele evidente pot varia de la o persoana la alta, de la un aliment la altul, insa de multe ori manifestarile alergiilor alimentare pot include ochi lacrimosi, iritatii de piele ori ochi/fata umflati.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO