4 lucruri pe care nu le ştiai despre operaţiile estetice

Din ce în ce mai multe persoane apelează la operaţiile estetice pentru a a arata mai bine sau pentru a-şi creşte încrederea de sine. Ca la orice intervenţie chirurgicală, şi în cazul operaţiilor estetice pot apare efecte secundare, indiferent cât de bun ar fi medicul. Semira Bayati, chirurg platician din Newport Beach, California, dezvăluie câteva lucruri mai puţin cunoscute despre operaţiile estetice.

RomaniaTV.net
09 nov. 2012, 21:26
4 lucruri pe care nu le ştiai despre operaţiile estetice

1. Cicatricile nu depind doar de îndemânarea medicului
 
Când îţi faci operaţie estetică nu te aştepţi să-ţi rămână o cicatrice mare şi toată lumea se bazează pe măiestria chirurgului, ca să rămână cât mai puţine semne vizibile în urmă intervenţiei. Însă asta nu depinde numai de doctor, ci şi de genele fiecărui pacient. Aceeaşi tăietură se poate vindecă la un om într-un fel şi la altul în alt fel. Cei mai predispuşi cicatricilor vizibile sunt oamenii cu pielea mai pigmentată.

2. Spaţiul mare dintre sâni este de la stern
 
Aţi văzut multe femei care după ce îşi pun silicoane au un spaţiu destul de mare între sâni. Asta nu se întâmplă din cauza medicului sau din cauza silicoanelor, ci din cauza construcţiei fiecărei femei în parte. Dacă oasele din zona pieptului sunt înfundate apare această distanţă extrem de mare între sâni, care nu era vizibilă când pieptul era de mici dimensiuni.

Citeşte continuarea pe Sfatulparintilor.ro