4 reguli neobişnuite pentru a slăbi şi a fi şi sănătos. Mai SIMPLU de atât nu se poate

Stim cu totii: daca vrem sa slabim, trebuie sa tinem dieta. Daca vrem sa fim sanatosi, trebuie sa tinem altfel de dieta. Insa deseori dieta nu functioneaza si ajungem de unde am plecat. Motivele esecului sunt nenumarate insa acum ne focusam atentia asupra unei informatii pozitive, o raza de speranta cu ajutorul careia putem sa ne facem mult bine nu doar sanatatii si supletii trupului ci si sufletului nostru, asa cum orice fiinta merita din plin.

RomaniaTV.net
09 aug. 2017, 07:12
4 reguli neobişnuite pentru a slăbi şi a fi şi sănătos. Mai SIMPLU de atât nu se poate

Una dintre cele mai renumite metode de reducere a greutatii corporale a fost descoperita acum mai bine de o suta de ani de catre americanul Horace Fletcher. Confruntat cu obezitatea, imbatranirea prematura, oboseala cronica si numeroase alte probleme de sanatate, Fletcher a pus in aplicare o serie de principii simple care l-au ajutat sa scape definitiv de simptomele suparatoare si de excesul ponderal, dupa un tratament de numai cinci luni.

Cele 4 reguli simple pe care el le-a aplicat fac si astazi obiectul a ceea ce se numeste „fletcherism”, asa cum sunt ele prezentate pe www.seductiatrupului.ro.

Aplicati aceste indemnuri si cu siguranta atat starea de spirit cat si supletea corpului vor avea de castigat. La urma urmei, totul porneste din cap iar acest lucru este cunoscut de multi dintre noi. In aceste vremuri agitate si stresate nici nu e de mirare cate persoane nu reusesc sa slabeasca sau sa se insanatoseasca pentru ca sunt vesnic conectate la sursa drog numita stres. Daca nu ne ajutam individual, nu o va face nimeni pentru noi.

Mestecati hrana foarte bine, pana cand ea capata o consistenta semilichida, asemanatoare cu a laptelui si inghitirea ei survine astfel de la sine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.