4 ZODII care își PIERD interesul în dragoste și pun capăt unei relații în MAI 2023

Responsabilitatea pentru despărțire nu trebuie să aparțină unei anumite persoane și nici nu trebuie să fie însoțită de furie sau haos.

07 mai 2023, 17:33
4 ZODII care își PIERD interesul în dragoste și pun capăt unei relații în MAI 2023

Patru zodii își vor pierde interesul și pot pune capăt relațiilor în luna mai 2023. Încheierea unei relații nu este ceva pe care cineva și-l dorește, mai ales când se întâmplă din cauza lipsei de iubire. În schimb, este o chestiune de aliniere și dacă relația poate continua să crească cu ambii parteneri.

Responsabilitatea pentru despărțire nu trebuie să aparțină unei anumite persoane și nici nu trebuie să fie însoțită de furie sau haos. Este posibil să se încheie o relație în mod pașnic și plin de dragoste, cu conștientizarea că ambii indivizi au învățat din experiență. În ciuda lacrimilor și durerilor sufletesti, este un moment pentru a sărbători și a recunoaște că lucrurile se întâmplă așa cum sunt menite. Relațiile care nu pot crește cu tine devin adesea o barieră în calea creșterii personale.

Este o decizie de a-ți prețui valoarea de sine, de a te alege pe tine însuți și de a recunoaște că, chiar și prin durerile sufletești, faci ceea ce trebuie să faci pentru tine, astfel încât să nu stai niciodată stagnând. A nu te mulțumi cu recunoștința în dragoste înseamnă că nu mai eviți adevărul pe care îl cunoști deja.

Horoscop Urania 6-12 mai 2023. Intrarea lui Venus în Rac mută focusul pe sectorul sentimental. Zodiile, puternic influenţate pe plan amoros de acest tranzit

Zodii cu ghinion în dragoste: Berbec (21 martie – 19 aprilie)
Uneori, avem un semnal de trezire când ne așteptăm mai puțin. Poate că am fost nefericiți sau nemulțumiți într-o relație de ceva timp, sperând să o îmbunătățim, dar în adâncul sufletului, știm adevărul. Relația actuală este mai degrabă o experiență de învățare și o lecție decât un angajament pe tot parcursul vieții. Rănile care ne împiedică să mergem mai departe sunt adesea legate de felul în care ne simțim despre noi înșine.

Din fericire, cu Jupiter în Berbec pentru încă câteva săptămâni, nu este prea târziu pentru a aborda percepția noastră negativă de sine. Dacă nu credem că merităm mai bine sau mai mult din dragoste, nu o vom primi niciodată. Tot ceea ce ne dorim este posibil, dar trebuie să încetăm să ne mai spunem că nu merităm.

În timp ce ultimele luni au fost dificile, știind că partenerul nostru și noi ne îndreptăm în direcții diferite, este posibil să fi ezitat pentru că știm că, odată ce o spunem, ne angajăm să continuăm. Aici devine importantă credința în noi înșine și în stima noastră.

Citeste si Horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Cum trebuie să comunici cu fiecare zodie

Zodii cu ghinion în dragoste: Luna Nouă în Taur ne poate lumina temerile noastre cele mai profunde și ne poate ajuta să ne simțim în siguranță, chiar și în părțile din noi înșine care nu cred că merităm iubire în toate modurile pe care ni le dorim. Acest lucru ne permite să înțelegem valoarea noastră, care include meritarea relației la care visăm și, de asemenea, pacea. Prin urmare, concentrarea noastră pe tranziția din relația actuală ar trebui să fie mai puțin pe posibilitatea unei alte persoane și mai mult pe pacea și adevărul cu care putem trăi. Luarea deciziilor și prețuirea pe noi înșine creează mai puțin loc de îndoială.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.