4 zodii care răsuflă ușurate după Luna nouă în Săgetător. Chiar aveau nevoie!

Iată ce zodii scapă de emoții copleșitoare după Luna nouă în Săgetător din 23 noiembrie 2022. Avem lista astrologilor.

24 nov. 2022, 06:00
4 zodii care răsuflă ușurate după Luna nouă în Săgetător. Chiar aveau nevoie!

Dacă ești una din zodiile enumerate mai jos, poți începe să te bucuri. Ai traversat o perioadă agitată cu sezonul eclipselor și acum cu Luna nouă în Săgetător. Dar, după 23 noiembrie 2022, poți răsufla ușurat. Un nou început te așteaptă. Chiar aveai nevoie de această gură de aer proaspăt.

 

Horoscop Mihai Voropchievici. Ce aduc runele pe final de an. Zodia care va avea lumea la picioare, covor roşu pentru noroc

GEMENI
Ești într-o companie bună, dragă Gemeni? După această Lună nouă în sectorul parteneriatului, este posibil să vezi într-o nouă lumină relația ta sau să implementezi noi granițe cu partenerul. Pe de altă parte, un nou interes amoros te-ar putea duce într-o idilă spontană. Actualul Marte retrograd în Gemeni ți-ar putea folosi ca o doză de noroc.

Trei zodii care vor avea parte de succesul mult dorit în anul 2023. Au noroc la bani, în carieră și dragoste

FECIOARĂ
Pregătește-te să te simți un pic nostalgie după Luna nouă, dragă Fecioară. Ai fost de capul tău tot sezonul Scorpion, așa că acum este un moment bun pentru a trece și la responsabilități domestice. Urmează un sezon de Sărbători intens!

SĂGETĂTOR

Te simți personajul principal al următorulu sezon. Nici n-ar trebui să te mire.Soarele e află în zodia ta. Amintește-ți, însă, că acțiunile și cuvintele tale au greutate. Atunci când îți spui părerea, fii atent la modul în care ar putea fi primite.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.