Horoscop Mihai Voropchievici. Ce aduc runele pe final de an. Zodia care va avea lumea la picioare, covor roşu pentru noroc

Mihai Voropchievici a dezvăluit horoscopul finalului de an! O singură zodie își va îndeplini toate dorințele.

20 nov. 2022, 20:21
Horoscop Mihai Voropchievici. Ce aduc runele pe final de an. Zodia care va avea lumea la picioare, covor roşu pentru noroc

Mihai Voropchievici a anunțat horoscopul pentru finalul anului 2022. Numerologul anunță vești bune pentru unele zodii, care vor face pace cu trecutul.

Horoscopul pentru finalul lui 2022, anunțat de Mihai Voropchievici. Ce se întâmplă cu fiecare nativ

Berbec
Acești nativi se vor vindeca de toată durerea de care au avut parte până acum și e momentul să lase trecutul în urmă. Dacă nu vor reuși acum să se vindece de traume, nu vor scăpa de ele nici în anul care vine. Zodia Berbec este iubită de Divinitate, care îi va îndruma către un drum diferit. Se vor ierta pentru ce au greșit.

Taur
Taurii vor crește din punct de vedere spiritual și trebuie să știe dacă au greșit sau nu. Se vor concentra mai mult asupra propriei persoane în perioada următoare, vor avea grijă de ei și se vor ocupa de interesele lor. Sunt pregătiți să renască, după cum a spus Mihai Voropchievici.

Previziuni RUNE 21-27 noiembrie 2022. Runa JERA aduce belşug şi recompense. Noutati de la pietrele mistice!

Gemeni
Gemenii vor învăța să aprecieze mai mult lucrurile și sunt recunoscători pentru tot ce au trăit. Ar fi bine să le mulțumească și prietenilor, rudelor sau Divinității dacă i-au ajutat să depășească anumite obstacole. Vor trece pe un “plan superior” dacă acordă recunoștință.

Rac
Racii sunt convinși că toată puterea stă doar în ei și nimic nu-i poate tulbura. E momentul să facă schimbările pe care și le-au dorit încă de la începutul anului. Au șanse mari să-și îndeplinească dorințele la final de an, anunţă Mihai Voropchievici.

Leu
Leii vor deveni mai îngăduitori și vor realiza că anumite uși pe care nu au putut să le deschidă nu le erau destinate. Acești nativi sunt în pace și își dau seama că sunt pe drumul cel bun. Cu ajutorul Divinității, ajung exact acolo unde trebuie.

Fecioară
Aceste semne zodiacale trebuie să facă pace cu trecutul și să înțeleagă faptul că anumite lucruri prin care au trecut erau necesare. Ar trebui să învețe din greșeli și să le accepte. E important să se bucure de prezent, dar și să-și facă planuri pentru viitor.

Trei zodii care vor avea parte de succesul mult dorit în anul 2023. Au noroc la bani, în carieră și dragoste

Balanță
Balanțele încearcă de mult timp să găsească iubirea adevărată, iar Universul are planuri mari pentru ele la final de an, după cum a anunțat Mihai Voropchievici la Adevăruri Ascunse. Pot avea parte de dragoste pentru cineva, dar poate fi și cea a altor persoane pentru ele, care le vor ajuta foarte mult să-și îndeplinească un proiect.

Scorpion
Anul acesta a fost unul greu pentru Scorpioni, care s-au încărcat cu foarte multă negativitate și chiar au fost judecați și arătați cu degetul de anumite persoane. Trebuie să scape de energia negativă, să ierte și să se elibereze de lucrurile toxice. Numerologul îi îndeamnă să-și curețe inima.

Săgetător
Săgetătorii trebuie să-și accepte trecutul și greșelile. S-au condamnat singuri pentru aceste greșeli, dar trebuie să realizeze că totul s-a întâmplat cu un motiv pentru ei și trebuie să facă pace cu ei înșiși.

Capricorn
Divinitatea le trimite pace la finalul anului. Au avut niște luni grele, dar acum problemele Capricornilor își vor găsi rezolvarea, vine soarele și pe strada lor. Trebuie să lase pacea să intre în sufletul lor.

Vărsător
Vărsătorii vor întâlni oameni frumoși la finalul lui 2022 și vor avea mult de câștigat datorită acestui lucru. Vor lucra mai mult la relațiile pe care le au cu ceilalți. Îi acceptă pe cei din jurul lor, dar și faptul că ei înșiși au greșit.

Pești
Acești nativi vor să iasă din zona de confort. E timpul să-și schimbe planurile și să-și urmeze visurile pe care le au de la începutul anului. Trebuie să-și asume riscuri majore dacă vor să fie fericiți.