4 ZODII care trebuie să profite de prezența războinicului Marte în Leu 2023

Marte este o planetă care se angajează și ne influențează frecvent nivelul de energie și motivația de a îndeplini sarcinile.

23 mai 2023, 23:34
4 ZODII care trebuie să profite de prezența războinicului Marte în Leu 2023

Marte în Leu 2023. V-ați pus centurile de siguranță? Marte (planeta ambiției, impulsului și acțiunii) a intrat în Leu (semnul cunoscut pentru încrederea și dragostea sa față de lumina reflectoarelor) pe 20 mai și va rămâne acolo până pe 10 iulie. Marte este o planetă care se angajează și ne influențează frecvent nivelul de energie și motivația de a îndeplini sarcinile, precum și cât de intens putem experimenta sau exprima emoții precum furia sau pasiunea. Marte iubește să preia conducerea și să arate de ce e în stare atunci când este în zodia Leului. Ne încurajează să mergem după ceea ce ne dorim fără ezitare și nu este  deloc răbdător sau lent.

În timp ce toate semnele vor fi afectate de Marte în Leu într-o oarecare măsură, câteva semne zodiacale ar putea beneficia mai mult de acest tranzit.

Iată care sunt acestea
BERBEC
Odată cu colegul tău zodie de Foc care preia planeta ta conducătoare, dragă Berbec, acest tranzit va fi ideal pentru tine. Marte îți va tranzita Casa a 5-a a Romantismului și Creativității, sporindu-ți pasiunile și hobby-urile, precum și chimia cu ceilalți. S-ar putea să te simți obligat să te exprimi în moduri noi și creative sau să te expui la noi experiențe și posibilități. Ești îndrăzneț în mod natural, dar Marte în Leu te va impinge și mai mult să-ți asumi riscuri!

Care sunt zodiile care vor fi devastate în plan personal la finalul lunii mai. Camelia Pătrășcanu dezvăluie cum ne afectează cuadratura Saturn-Soare
LEU
Marte a intrat în prima ta casă a sinelui și a identității. Ceea ce înseamnă că ești pregătit pentru o călătorie sălbatică, dragă Leu. Deși acest lucru va avea cel mai mare impact asupra celor cu ascendent în Leu, toate plasările Leului vor simți căldura din acest tranzit. Acesta este un moment în care s-ar putea să simți o dorință mai puternică de a te expune și de a arăta lumii cine ești cu adevărat. Marte a fost anterior în Casa ta a 12-a, așa că poate te-ai simțit lent și introspectiv. Dar acum vrei să apeși pedala de accelerație la maxim. De asemenea, ajută faptul că Casa I este condusă de Marte, făcând planeta să se simtă mai ca acasă pentru tine.

Citește și: Horoscopul verii 2023, cu Camelia Pătrăşcanu. Trei luni de abundenţă socială, amoruri fierbinţi şi tornade financiare

SCORPION
Dragă Scorpion, s-ar putea să te simți obligat să acționezi în viața ta profesională. Marte se află în a 10-a casă a carierei și imaginii publice, ceea ce înseamnă că ești mai pregătit ca niciodată să depui efort. Deși s-ar putea să dorești să fii întotdeauna recunoscut și apreciat pentru contribuția ta, acest tranzit al lui Marte este probabil să sporească această dorință. Acesta ar putea fi un moment în care te simți obligat să iei mai multă inițiativă, să accepți mai multă responsabilitate sau pur și simplu să te asiguri că ceilalți sunt conștienți de ceea ce aduci tu la masă. Ai grijă doar să nu te epuizezi în tot acest proces.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro