40 de câini au murit în chinuri, într-un incendiu care a cuprins adăpostul în care aceştia se aflau FOTO

Un puternic incendiu a izbucnit marti la adapostul pentru caini vagabonzi al Danyflor de la marginea Timisoarei, dupa groapa de gunoi de la Parta. 4o de caini au murit in chinuri groaznice.

RomaniaTV.net
05 nov. 2014, 09:16

Angajatii au observat fumul care iesea din acoperisul uneia dintre cladiri, au intrat in panica si au chemat de urgenta in ajutor pompierii, scrie opiniatimisoarei.ro. Ingrijitorii au deschis imediat custile padocurilor si au eliberat o parte din caini in curtea interioara a adapostului.

Citeşte şi CÂINELE care aduce BEREA din FRIGIDER, cel mai bun prieten al omului: Închide şi uşa! VIDEO

Pompierii au intervenit cu mai multe echipaje sa stinga flacarile care cuprinsesera niste ateliere dintr-o hala, iar de acolo, valvataia s-a extins la vestiare si depozitul de alimente.Acoperisul a ars pe o suprafata de 200 mp.

Militarilor de la Timisoara li s-au alaturat si pompierii voluntari din comuna Sag.

Citeşte şi Tânărul care a sărit gardul Casei Albe a fost INCULPAT pentru AGRESAREA CÂINILOR Serviciului Secret

40 de animale care se aflau in hala unde a izbucnit focul nu au mai putut fi salvate. „S-a aprins focul de la ateliere, in zona unde sunt vestiare. De la acoperis s-a extins si a mers pana in capat la depozitul de alimente. O parte din alimente am reusit sa le scoatem, o parte au ars. Este foarte urat, acoperisul a ars tot. Au fost deschise usile de la custi si cainii sunt in regula. O sa vedem la sfarsit de tot cand o sa facem numaratoarea si o sa-i repartizam. Avem vreo 360 de caini in adapost, pe hale erau undeva la 60 – 70 de caini“, a declarat, pentru opiniatimisoarei.ro, Ionel Puscas, seful societatii de ecarisaj Danyflor.