5 alimente care te scapă de kilogramele nedorite şi de celulită

Îți dorești să slăbești, dar și să scapi de celulită, așa că ai nevoie de câteva soluții minune care să te ajute să arzi caloriile rapid. Noi îți prezentăm câteva variante simple, la îndemână și extrem de eficiente. Așadar, iată câteva alimente care nu ar trebui să lipsească din alimentația ta, asta dacă chiar vrei să topești kilogramele nedorite și să reușești să scapi de aspectul de coajă de portocală de pe piele:

RomaniaTV.net
24 oct. 2016, 08:58
5 alimente care te scapă de kilogramele nedorite şi de celulită

Apa călduță cu lămâie

Stoarce jumătate de lămâie într-un pahar cu apă călduță. Bea această băutură în fiecare dimineață, pe stomacul gol, dar și înainte de culcare. În scurt timp, vei scăpa de grăsimea de pe abdomen, șolduri și coase, dar și de celulită. În plus, apa cu lămâie îți va curăța sistemul digestiv de orice toxine care au stat peste noapte în corpul tău.

Citeşte şi  Avertismentul specialiştilor. Care este cea mai târzie oră până la care se poate bea cafeaua fără ca somnul să aibă de suferit

Cafeaua neagră

O altă soluție la îndemână care te va ajuta să scapi, sau măcar să reduci, celulita (dar și să topești câteva kilograme) este cafeaua neagră. Aceasta este săracă în calorii și este un partener de nădejde în regimurile de slăbit. În plus, zațul de cafea te poate ajuta să scapi de aspectul de coajă de portocale. Aplică pe zona cu probleme, lasă să acționeze timp de 12 minute. Apoi, spală bine cu apă călduță.

Laptele

Un pahar de lapte la micul dejun te poate ajuta să slăbești. Însă, ai grijă! Consumat în cantități mari, are efecte inverse. Calciul din lapte are un rol esențial la spargerea celulelor de grăsime din corp contribuind astfel la scăderea în greutate.

Citeşte mai mult pe click!sanatate.ro