5 alimente probiotice pe care trebuie să le consumi mai des

Stresul şi oboseala zilnică duc la un stil de viaţă nesănătos, însă nu trebuie să ne folosim de această scuză pentru a mânca alimente despre care ştim cât rău fac.

RomaniaTV.net
20 sept. 2016, 08:13
5 alimente probiotice pe care trebuie să le consumi mai des

Daca simti ca viata ta este complet dezechilibrata din cauza orelor petrecute la locul de munca, daca simti ca nu mai ai timp de tine si primul lucru pe care il faci cand ajungi acasa este sa te arunci in pat pentru ca nu mai poti de somn, solutia sa scapi de aceasta corvoada care nu se numeste viata este consumul de alimente probiotice.

Probioticele sunt microorganisme vii, bacterii bune, cele care protejeaza organismul de bacteriile rele si infectiile acestora. Acesti microbi benefici traiesc in intestine si au un rol fundamental in digestie si stimuleaza sistemul imunitar mai ales in zilele cand temperatura de afara este fie prea mare, fie prea mica.

Citeşte şi  Superaliment minune facut in casa cu seminte. Preventiv, curativ, delicios, bomba de sanatate

Deficienta probioticelor duce la scaderea imunitatii si boli sezoniere specifice, avertizeaza Institutul de Nutritie si Tehnologia Alimentelor de la Universitatea de stat din Chile.

1. Saukerkraut (varza fermentata)

Varza murata contine vitamine care stimuleaza sistemul imunitar si previne infectiile gastrointestinale.

Citeste mai mult pe TeoTrandafir.com