5 ani de Vlad Cazino: Super experiențe & Distracție pe bune, cu joc responsabil!

De fiecare dată când joci pe mize reale la cazino online, acceptă să ai o plasă de siguranță și să rămâi mereu la înălțime, fără compromisuri.

30 aug. 2023, 15:23
5 ani de Vlad Cazino: Super experiențe & Distracție pe bune, cu joc responsabil!

Pentru că se aniversează 5 ani de Vlad Cazino pe piața de divertisment online din România, cel mai șmecherific cazinou online derulează o campanie în care reia și mai puternic mesajul său de susținere a jocului responsabil.

Dacă ești pasionat de jocuri de noroc, campania este și pentru tine! Universul distracției pe bune vine cu recomandări esențiale pentru super experiențe, dar și cu instrumente utile prin care jocul responsabil este cu adevărat protejat.

Cătălin Bordea, superstarul de stand-up comedy pe care te poți baza mereu pentru divertisment de top, apare în campanie alături de maestrul responsabilității, actorul Florin Piersic Jr., recent alăturat trupei de elită.

Spotul video și alte vizualuri de campanie ilustrează perfect principiul de bază al Vlad Cazino: este cool să te distrezi echilibrat și responsabil! Într-un mediu sigur, ai parte de momente memorabile, fără regrete.

 „Depuneri fără limită? Nu pe tura mea. Joacă Responsabil! Ia zi, bossultane, ai băgat cam mult de data asta, nu-i așa? Stai chill că nu-i problemă. Intri frumușel pe Vlad Cazino și bagi acolo limită la depunere. Zic bine? Zic bine.!

„Dacă-ți dă cu minus, impune-ți limite. Joacă responsabil! Bro, după fața ta parcă ai cam fi în problemă. Nu mai bine pui tu frumos o limită adevărăciune la pierderi? Și stai no stress după aia. Iar dacă mai ai nevoie de ajutor, te aștept aici https://www.vladcazino.ro/general-info/whentostop.”

Instrumente utile pentru Joc Responsabil, la Vlad Cazino

Ni se poate întâmpla tuturor să ne distrăm atât de puternic, încât să pierdem noțiunea timpului. Vampirul Vlăduț, gazda cazinoului online Vlad Cazino, a pus la punct instrumentele potrivite, la îndemâna celor ce adoră sloturile și jocurile de live casino sau orice alte resurse de pe platforma vladcazino.ro.

De fiecare dată când joci pe mize reale la cazino online, acceptă să ai o plasă de siguranță și să rămâi mereu la înălțime, fără compromisuri. Distracție epică, amintiri cu vampireală ca la carte – iată ce promite charismaticul vampir însetat mereu de distracție responsabilă.

Cele mai cool tool-ul pe care le găsești la Vlad Cazino, în secțiunea dedicată Jocului Responsabil la cazino online:

  • Testează-ți profilul de jucător – date utile, pe baza informațiilor oferite de tine, care te pot ajuta să vezi dacă îți asumi riscuri nefirești
  • Limite la depunere – pentru a acționa mereu rezonabil, stabiește suma maximă pe care o poți depune și cât de des să poți aduce bani noi
  • Limitarea pierderilor – bugetul alocat nu trebuie niciodată depășit, așadar acționează cu prudență și setează-ți limite clare
  • Pauză sau chiar auto-excludere – dacă este necesar, poți sta departe de jocurile de noroc o perioadă de timp

Pentru ca totul să fie și mai sigur, la fiecare 60 de minute petrecute pe platforma Vlad Cazino, ești informat de cât timp joci și cât ai câștigat sau pierdut în respectivul interval. În plus, echipa de relații cu clienții Vlad Cazino este la dispoziția ta oricând ai nevoie de suport dedicat, 1 la 1.

Kindred Group: target de ZERO venituri din Harmful Gambling

Pentru că își dorește să acționeze 100% etic, Kindred Group, operatorul de top care deține Vlad Cazino, și-a propus să finalizeze un proiect aflat acum în derulare, cu ținte foarte ambițioase.

Sub titulatura „Our Journey Towards Zero”, targetul este de a ajunge la zero venituri din jocuri altfel decât abordate responsabil de către jucători. Practic, comportamentul dăunător se dorește a fi eliminat complet la jocurile de pe toate platformele din cadrul Kindred Group, deci inclusiv Vlad Cazino.

Alături de Vlăduț, joacă-te mereu responsabil și bucură-te cu adevărat de această formă de divertisment, în stil vampiresc ultra modern.

Vlad Cazino face parte din Unibet (Germany) Limited, companie care deține Licența Clasa I nr. L1160657W000330 ONJN (01.09.2016 – 31.08.2026). Platforma www.vladcazino.ro se adresează în exclusivitate persoanelor care au împlinit 18 ani.