Câştig mare la minigames pe Vlad Cazino: 85.948 euro

Vlad Cazino, singurul cazino online românesc deținut de un grup internațional de top, a anunțat recent că o jucătoare norocoasă a marcat un câștig impresionant la minigames. Mai exact, este vorba despre un joc din sala de bingo online care i-a adus suma de 85.948 euro. Câștigul ieșit din comun prin valoarea sa foarte mare a fost consemnat la a patra rotire din sesiunea de joc. Miza a fost de 160 de lei, iar acest "big win" reușit de norocoasa jucătoare a rezultat la jocul Moody Monsters, unul dintre popularele minigames de la Vlad Cazino. Așadar, iată că un jackpot deosebit poate apărea oriunde, la orice joc propus pe platforma vladcazino.ro.

RomaniaTV.net
11 sept. 2019, 09:31
Câştig mare la minigames pe Vlad Cazino: 85.948 euro

Fericita câștigătoare s-a declarat și ea extrem de surprinsă de valoarea premiului. Desigur, își dorea un câștig cât mai mare pe lângă distracția de care are parte în mod garantat de fiecare dată când accesează Vlad Cazino, însă surpriza a fost de proporții. Jucătoarea a dezvăluit că este fan al acestei platforme de joc, pe care intră des pentru a se distra cu bingo și minigames, după ce a testat diverse tipuri de jocuri online.

„Am ales această platformă de jocuri pentru că mi s-a părut o paltformă prietenoasă în primul rând. Am încercat și alte platforme, mi s-a părut mai prietenoasă aplicația, mi s-a părut că merg destul de bine și joculețele, dar și Bingo, aveam mai multe opțiuni și asta m-a încântat”, a explicat jucătoarea care a câștigat suma de 85.948 euro. 

Un astfel de câștig foarte consistent implică acum o întrebare pe care și-ar pune-o orice jucător: ce să faci cu banii aceștia primiți 85.948 euro „din senin”? Câștigătoarea, pentru care acum întrebarea nu mai este doar un simplu exercițiu de imaginație, a spus că nu a decis încă exact modul în care va utiliza câștigul, însă cel mai probabil va economisi o parte din sumă, iar o altă parte o va investi. Are multe variante, pentru că suma permite o mulțime de tipuri de investiții, de la antreprenoriat la investiții imobiliare.

„Să nu își piardă speranța, se poate întâmpla atunci când te aștepți mai puțin!” – mai spune jucătoarea, ca un îndemn adresat jucătorilor care nu s-au bucurat încă de un câștig mare la jocuri online.

Cunoscut ca fiind primul cazino online românesc, Vlad Cazino a câștigat rapid popularitate pe piața locală, promovând atât jocuri de cazino (de la sloturi la ruletă), cât și jocuri de bingo. Performanța și siguranța sunt garantate de brandul Unibet, care deține și licența de operare a platformei.