5 greşeli pe care le fac oamenii care se simt pierduţi în viaţă

Din când în când, cu toţii avem momente de rătăcire. Chiar dacă nu-ţi place, trebuie să înţelegi că totul este o parte din aventura numită viaţă. E parte a călătoriei tale. Dacă accepţi în totalitate fiecare experienţă şi în fiecare interacţiune pe care viaţa ţi le trimite, indiferent dacă sunt bune sau rele, vei avea numai de căştigat.

RomaniaTV.net
30 sept. 2016, 07:40
5 greşeli pe care le fac oamenii care se simt pierduţi în viaţă

Se inconjoara de oameni care ii trag in jos

Prea mult timp in multimea gresita este un alt motiv pentru care atat de multi oameni se simt pierduti. Cand ai alaturi oameni care te trag in jos, persoane intotdeauna invinuiesc, critica, barfesc si se plang despre oricine si orice otravindu-ti mintea, inima si viata cu temerile lor, indoielile si negativitatea lor, vei rataci calea vietii tale si, prin urmare, o sa te simti pierdut.

Citeşte şi  Vacanţele asociate cu meditaţia şi yoga pot creşte speranţa de viaţă

„Oamenii au tendinta sa ofere cu generozitate din absurditatea, teama si ignoranta lor. Si in timp ce par dornici sa se hraneasca cu negativitatea lor, aminteste-ti ca, uneori, dieta necesara pentru a fi pozitiv este cea spirituala si emotionala. Fii precaut cu ceea ce iti hraneste mintea si sufletul. Incarca-te cu pozitivitate si lasa acest combustibil sa sprijine in actiuni pozitive” – Steve Maraboli

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO