5 lucruri ştiute despre bicicliştii din Bucureşti

În Bucureşti, bicicliştii sunt din ce în ce mai mulţi, iar din acest motiv Caţavencii.ro le-a dedicat un articol acestora.

RomaniaTV.net
19 apr. 2013, 08:54
5 lucruri ştiute despre bicicliştii din Bucureşti

1. Lui Gigi Becali i s-a furat la un moment dat bicicleta, dar bodyguarzii lui nu doar că i-au recuperat-o, dar i-au și pus pe hoți pe portbagajul bicicletei și i-au dus într-un bar din Pipera, unde i-au pus să jure că nu mai fură de la hipsterii machidoni. La proces, hoții au spus că au insistat ei să stea pe portbagaj, deoarece erau plini de sânge și nu voiau să murdărească cadrul.

2. Au apărut, de la un timp, parcagii de biciclete, care, dacă nu le dai bani atunci când îți lași bicicleta într-un loc public, nu doar că ți-o fură, dar ți-o și zgârie.

Citeste si: Cele mai bune răspunsuri la interviul de angajare pentru clientul de hypermarket

3. E periculos să umbli cu bicicleta prin București, deoarece riști să-ți iei amendă pe RATB atunci când te întorci acasă cu autobuzul din cauză că ți-a fost furată.

4. Ca biciclist, ești foarte expus în trafic, printre mașini, deoarece nu ai unde să cari după tine o bâtă pe care să o poți folosi în caz că iese cu bătaie.

5. E recomandat să nu-ți lași bicicleta pe lângă Circ, deoarece oricând un urs poate să ți-o fure și să plece cu ea departe, pedalând frenetic în timp ce se uită în stânga și-n dreapta așteptând aplauze și bucăți de somon din partea privitorilor.

Citeste si: Top 3 emisiuni de care avem nevoie