5 motive pentru care bărbaţii se despart de femeia pe care o iubesc

Sa te indragostesti poate fi o experienta cu adevarat intensa. Tocmai de aceea, atat de multi oameni se poarte nebunesta in asemenea momente. Cand te conectezi profund cu o alta persoana, experimentezi tot felul de lucruri care te lasa confuz si coplesit. Este complicat sa imparti o buna parte din viata cu cineva si sa ai incredere in el/ea in totalitate.

RomaniaTV.net
21 nov. 2017, 21:42
5 motive pentru care bărbaţii se despart de femeia pe care o iubesc

Cand este vorba despre relatii, adesea, barbatii au nevoie de mai mult timp pentru a se deschide si a se implica total. Cand un barbat se indragosteste, el ezita sa se implice, sa faca pasul cel mare. Asta pentru ca barbatii se gandesc la durerea si suferinta pe care ar putea-o experimenta daca relatia esueaza. In acelasi timp, barbatii sunt ingroziti de respingere, le este teama sa nu fie raniti din punct de vedere emotional de femeia de care s-au indragostit.

Iata cateva motive care fac un barbat sa paraseasca femeia pe care o iubeste.

Compararea injusta
Cand o femeie isi compara constant iubitul – cu alti barbati, ca de exemplu fostul iubit, un barbat din familia ei sau un prieten apropiat – acesta nu se va simti niciodata confortabil sau binevenit. Este cu adevarat incorect. Cine vrea sa fie masurat sau judecat asa? Pana la urma, un barbat este o fiinta unica. Nu-l intereseaza cine, ce a facut pentru femeia cu care este in prezent, asa ca ea ar trebui sa-si pastreze gandurile despre fostul iubit doar pentru ea.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.