5 motive pentru care relatiile dupa o despartire nu functioneaza

De cele mai multe ori, relatiile pornite imediat dupa o despartire par sortite esecului. Poate ca nu vrei sa fii singur(a), poate crezi ca asa il(o) vei uita mai usor, poate asta simti ca trebuie sa faci... Iata 5 motive pentru care relatiile dupa o despartire nu functioneaza.

RomaniaTV.net
30 iul. 2019, 08:41
5 motive pentru care relatiile dupa o despartire nu functioneaza

1. Nu ai timp sa te refaci

O inima franta nu se reface usor. Toate visele si sperantele pentru un viitor alaturi de ex s-au naruit, iar tu trebuie sa-ti dai timp sa te pui din nou pe picioare si sa accepti ce iti va rezerva perioada urmatoare. Nu incepe o relatie decat daca te simti pregatit(a) pentru asta. Numai asa poti fi fericit(a).

2. Lectii neinvatate

De cele mai multe ori, in relatiile incepute imediat dupa o despartire faci greseli similare cu cele din relatia precedenta. Te „lipesti” de cineva care este o copie aproximativ fidela a fostului partener si incerci sa te concentrezi pe punctele pozitive, omitand ceea ce conteaza cu adevarat: cauzele care au dus la deteriorarea relatiei. Si atunci repeti greselile, cu sau fara voie. Specialistii recomanda sa nu pornesti o relatie noua daca n-ai invatat ceea ce trebuia din relatia precedenta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.