5 piese vestimentare care nu trebuie să lipsească din bagajul tău de vacanţă

După cum ştim, sezonul vacanţelor de vara este deja în toi. Fie că deja te-ai întors din concediu, fie că planuieşti să pleci în curand, un lucru este sigur: pe toate ne stresează gândul că trebuie să începem pregătirea bagajului.

RomaniaTV.net
13 iul. 2017, 16:05
5 piese vestimentare care nu trebuie să lipsească din bagajul tău de vacanţă

Femeile sunt caracterizate printr-o buna organizare specifica oricarui moment. Când e vorba să plecam în vacanţă începem sa ne planificam din timp lucrurile esentiale pe care urmeaza sa le cuprindem in bagaj, pentru vacanta de vis ce va urma. Cu toate ne dorim sa fim lipsite pe deplin de griji si neplaceri din acest punct de vedere, sa stam linistite ca ne-am luat cu noi suficiente lucruri care sa ne satisfaca fiecare nevoie si sa nu ne trezim in impas.

Luminita Staicu, designer hermosa, brandul romanesc cu traditie de peste 20 de ani, ne ajuta sa ne luam cu noi in vacanta cele mai importante articole vestimentare, care ne vor fi intr-adevar necesare in valiza pregatita pentru escapada de la malul marii.

1. Rochia de plaja

Aceasta piesa vestimentara pare sa fie de neclintit in tendintele sezonului calduros. Bucurandu-se de un nivel inalt de popularitate, rochia de plaja vaporoasa vine cu avantajul ca pune in valoare orice tip de silueta, indiferent de statura. Totusi, alegerea unui astfel de articol necesita alocarea unei atentii deosebite asupra materialelor din care este confectionata, intrucat vara pielea este mai sensibila si se recomanda evitarea tesaturilor sintetice.  Culorile vesele si imprimeul exotic sunt potrivite pentru vizita la plaja, adaptandu-se perfect oricarei destinatii ce urmeaza sa o vizitezi.

2. Pantaloni scurti

Pantalonii scurti reprezinta o alegere destul de flexibila privind restul pieselor vestimentare sau de incaltaminte ce urmeaza sa te acompanieze pentru completarea unei tinute. In sezonul calduros din acest an, se observa ca majoritatea femeilor care iubesc moda opteaza pentru pantaloni scurti din twill sau din denim taiat, acestea fiind alegerile de baza pentru un look de succes. Totusi, ceea ce este mai avantajos la o pereche de pantaloni scurti este ca pot fi purtati oricand in cadrul unui look casual, dar si elegant daca se alege materialul potrivit precum si lungimea corespunzatoare.

3. Rochie din matase

Rochia din matase trebuie sa fie nelipsita din bagajul oricarei femei. Fie ca este alba sau colorata, orice femeie trebuie sa aiba o rochie din matase, lejera, usor larguta, in garderoba ei si, bineinteles, in geamantanul pe care si-l ia in vacanta.

4. Fusta in pliuri

Nu este nimic mai feminin si mai tineresc decat o fusta plisata, care poate fi asortata oricarei ocazii. Este una dintre piesele cheie pentru aceasta vara, astfel incat cateva ponturi despre cum sa o porti in tinute moderne sunt binevenite.

5. O pereche de jeans

Cand pleci la mare unde stii ca te asteapt zile insorite si calduroase ai tendinta de a nu pune in bagaj si o pereche de jeansi. Dar nicio femeie nu ar trebuie sa plece nicaieri, pentru mai multe zile, fara o pereche de blugi la ea.

Blugii te salveaza din orice situatie, sunt usor de purtat si de accesorizat la numeroase tinute, iar in serile racoroase de la malul marii te protejeaza de frig. Intr-adevar, este indicat sa alegi un model care nu doar ca-ti avantajeaza silueta, dar este conceput dintr-un jeans subtire, confortabil.

Indiferent de destinatia in care pleci sau de ocazie, asigura-te ca alegi piese vestimentare de calitate, care lasa pielea sa respire si isi pastreaza textura materialului pe termen lung.