5 reguli de aur pentru o relatie casual

O relatie deschisa, fara angajamente si in care prioritatea este sa va simtiti bine unul cu altul, poate fi mai incitanta. Sentimentul de libertate face ca sexul sa fie mai „fierbinte" si mai pasional – cand nu te intereseaza prea tare ce se intampla maine (cum o sa dai ochii cu el la cafea), ai tendinta sa fii mai dezinhibata in pat. In plus, nu trebuie sa-ti bati capul cu planuri de viitor pentru care nu esti pregatita inca. Totul e sa respecti cateva reguli de bun-simt, si inimioara ta va fi protejata.

RomaniaTV.net
02 iun. 2019, 07:14
5 reguli de aur pentru o relatie casual

1. Lamureste lucrurile de la bun inceput

Inca de la prima intalnire, trebuie sa fii sincera si sa ii spui ca nu iti doresti o relatie serioasa. Odata ce stie acest lucru, el va decide daca vrea sa duca lucrurile mai departe. Daca nu ii vei spune acest lucru de la inceput, s-ar putea sa te acuze ca l-ai dus de nas, mai ales daca te intalnesti si cu alti barbati in acelasi timp. Onestitatea este mereu cea mai buna politica!

2. Pastreaza discretia

Discretia e cuvantul de baza intr-o relatie bazata doar pe sex. Rezista tentatiei sa te lauzi amicelor cat esti tu de moderna si de emancipata, pentru ca s-ar putea sa te trezesti in situatii neplacute. Asta nu inseamna ca trebuie sa minti, ci doar sa fii atenta la afirmatiile pe care le faci in public – respecta-ti si protejeaza-ti intimitatea, a ta si a lui. Si partenerul tau ar trebui sa procedeze la fel. Daca s-a laudat in fata unor prieteni comuni cu noua lui cucerire, ar fi mai bine sa renunti la el.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.