5 remedii naturale pentru a scăpa de roşeaţa feţei

Fie ca fata ta se inroseste repede, fie ca este tot timpul rosie sau se modifica de la zi la zi, roseata fetei te poate face sa arati bizar.

RomaniaTV.net
06 mart. 2019, 06:11
5 remedii naturale pentru a scăpa de roşeaţa feţei

Oamenii care sufera de rozacee se pot inrosi rapid de la soare sau de la un pahar cu vin.
Indiferent care ar fi cauzele care duc la roseata fetei, iata cateva tratamente naturale, blande cu pielea, dar eficace in ceea ce priveste afectiunea.

1.     Masti cu castravete

Inca din anul 1649 sunt binecunoscute efectele benefice ale castravetelui asupra tenului. Desi nu a fost descoperita o legatura directa care sa valideze efectele castravetelui asupra rozaceei, totusi ajuta la reducerea inflamatiilor si la calmarea pielii. Paseaza la blender sau razuie castravete rece de la frigider si aplica pe fata. Lasa sa actioneze cateva minute, apoi clateste.

2.     Dieta antiroseata

Consuma alimente care reduc inflamatiile din organism, evita alcoolul, condimentele iuti, bauturile fierbinti. Acestea contribuie la cresterea temperaturii in corp si la aparitia rosetii.

Opteaza, in schimb pentru alimente „racoritoare” precum merele, telina, nuca de cocos, castravete, pepene, piersica, papaya, spanac. De asemenea, ajuta suplimentele din ulei de peste si probioticele.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.