5 semne că mariajul nu va dura prea mult

Pentru că nu avem de unde să ştim care mariaj va dura mai mult şi care se poate îndreapta către un divorţ, un grup de oameni, şi anume avocaţii, au observat câteva trenduri în rândul cuplurilor, stabilind un număr de cinci factori care ar putea prezice durata mariajului.

RomaniaTV.net
26 oct. 2016, 06:25
5 semne că mariajul nu va dura prea mult

Costurile nunţii

Ciudat, dar adevărat. Conform unui studiu de la Universitatea Emory, persoanele care şi-au organizat o nuntă mai scumpă sau care au investit foarte mulţi bani în inelele de logodnă au ajuns în pragul divorţului faţă de cei care au investit mai puţini bani pentru specialul moment din viaţa lor. „Miresele care se concentrează mai mult pe alegerea inelului, a rochiei şi pe organizarea petrecerii, în loc să se concentreze asupra importanţei atmosferei de cuplu ajung, de cele mai multe ori, să-şi vândă inelul pentru a putea plăti divorţul”, a spus avocata Michelle Crosby.

Citeşte şi  Secrete ale unui mariaj reuşit

Durata relaţiei

Filmul „The Seven Year Itch” este bazat pe un fenomen real care ilustrează faptul că unele cupluri sunt predispuse să divorţeze după şapte ani de mariaj. „Cuplurile nu mai sunt atât de entuziasmate de relaţia lor şi devin foarte intoleranţi”, a spus Crosby. Oricum, cu cât aveţi o relaţie serioasă şi de lungă durată înaintea mariajului, cu atât mai mult cresc şansele de a avea o căsnicie fericită.

Citeşte mai mult pe one.ro