5 semne că ţi-ai găsit jumătatea

Cum ştii când ai întâlnit persoana potrivită pentru tine? Adesea, răspunsul este mai clar în imaginaţia oamenilor decât în realitate. Ei îşi închipuie că vor fi alături de cineva cu care vor rade, se vor distra şi vor simţi că inima le va fi plină de iubire pentru partener/a. Însă realitatea este puţin mai complicată.

RomaniaTV.net
27 mai 2016, 20:04
5 semne că ţi-ai găsit jumătatea

Cand incepi sa petreci timp cu cineva care ti se potriveste profunzimea sentimentelor s-ar putea sa te ia fie prin surprindere fie sa se dezvolte intr-un ritm lent. S-ar putea sa te simti beat de dragoste si dorinta. Dar si mai important, chiar daca esti indragostit/a de persoana respectiva asta nu inseamna ca veti si avea o viata impreuna.
Asadar cum stii ca vei putea sa ai o viata fericita impreuna cu persoana cu care te intalnesti in prezent? Poti fi sigur/a ca ti-ai gasit jumatatea atunci cand este indeplinita cel putin una dintre conditiile de mai jos.

Iti place sa petreceti timp impreuna

Nu conteaza cat de bine arata, pe hartie, relatia voastra, important ca voi doi sa va simtiti bine cand sunteti impreuna. Trebuie sa aveti interese comune sau, cel putin, sa va distrati bine. Pana la urma jurmatatea perfecta este cea de care vrei sa-ti petreci restul zilelor.

Timpul petrecut impreuna te face sa te simti bine in pielea ta

Exista anumite caracteristici ale tale pe care le pretuiesti tu cel mai mult – poate ca este vorba despre creativitatea ta, sau poate inteligenta ori gustul desavarsit al modei. Pentru ca o relatie sa fie fericita pe termen lung trebuie sa simti ca partenerul/a iti recunoaste si iti respecta aceste abilitati.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.