5 semne că ţi-ai găsit jumătatea

Cum sa fim siguri ca am intalnit cu adevarat Marea Iubire? Este in mod sigur Ea cea pe care v-ati dorit-o dintotdeauna? Este o iubire trecatoare sau cu adevarat o iubire cum ati intalnit numai in povesti?

11 iul. 2019, 08:37
5 semne că ţi-ai găsit jumătatea

Iata semnele sigure care va vor face sa intelegeti, atunci cand apar, ca este vorba exact de acel „amor total”. 

1. Esti continuu fascinat de tot ceea ce face, spune sau gandeste ea si traiesti fericirea pe care o asteptai de mult

Intotdeauna cand sunteti impreuna simti o mare placere, bucurie, fericire, iar atunci cand inchizi ochii, simti ca nu este nici o diferenta intre voi doi, de parca ati fi o singura fiinta. Cand sunteti numai voi doi, este ca si cum ai fi singur, caci nimic nu te incomodeaza, nimic nu e in plus sau in minus: parca totul ar fi perfect. Dar asa si este: perfect! 

2. Chiar daca nu este cu tine, ii simti prezenta, oriunde ai fi

Este ca si cand intre voi doi s-a nascut o legatura invizibila prin intermediul careia puteti comunica permanent. Acum spatiul si timpul nu mai conteaza pentru voi doi, fie ca sunteti impreuna sau nu; acesta este sentimentul libertatii pe care o ofera iubirea adevarata. Simti daca ii este bine sau ii este greu, simti cand se bucura sau cand plange, la fel cum ai simti propriile tale stari si sentimente. Iti doresti fericirea numai pentru ca astfel si ea ar putea fi fericita. Ii simti dragostea cum te invaluie mereu si mereu…

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO


loading...