5 sucuri care te ajută să slăbeşti rapid

Decizia de a slăbi este luată de cele mai multe ori în ultimă instanță, când schimbările sunt vizibile cu ochiul liber. Din lipsă de informare și manifestare a „efectului de turmă", majoritatea persoanelor aflate în această situație se îndreaptă spre raftul cu fructe și mai puțin spre cel cu legume, căzând din nou în plasă... de zahăr!

16 iun. 2016, 10:00
5 sucuri care te ajută să slăbeşti rapid

Sucurile de legume sunt un adevărat izvor de sănătate care aprovizionează fiecare celulă din corp cu elemente nutriționale esențiale.

Principalul beneficiu oferit de consumul de suc de legume, pe lângă avantajul slăbitului rapid, este faptul că absorbția nutrieților se face mult mai rapid în sânge decât în cazul în care ar fi consumate legumele crude. Află ce sucuri te pot ajuta să slăbeşti rapid de la dr. Horațiu Albu, specialist în nutriţia ortomoleculară!

Sucul de grâu verde

Unul dintre sucurile care te poate ajuta să slăbeşti rapid este de iarbă de grâu. Clorofila din iarba de grâu are capacitatea de a ajunge în țesuturi pe care le poate reînnoi. Aceasta neutralizează toxinele din corp și detoxifică ficatul. În plus, contrabalansează nivelul zahărului în sânge.

Sucul de legume

Şi sucul de legume te poate ajuta să topeşti kilogramele care îţi dau bătai de cap. Datorită cantității mici de zahăr conținut de legume, sucul acestora este un excelent accelerator de slăbire. În plus, antioxidanții din structura lor și fibrele ajută procesul de digestie și ajută la pierderea kilogramelor în plus.

Sucul de sfeclă roșie

De asemenea, nutriţioniştii recomandă în curele de slăbire suc de sfeclă roşie. Acesta reglează cu succes oscilațiile de tensiune și detoxifică ficatul. Pe lângă acest lucru, stimulează sistemul imunitar și încurajează producția de globule roșii. Greu de grezut, dar sfecla roșie crește rezistența musculaturii în caz de efor fizic intens.

Sucul de ananas

Un alt suc la care poţi apela dacă vrei să scapi de colăceii de pe abdomen este cel de ananas. Grozav la gust, acesta se recomandă în combaterea obezității și vindecarea anemiei, ananasul fiind bogat în apă și vitamine A,B, C și E, dar și fosfor, mangan, iod, fier, calciu.

Sucul de morcovi

Nu putem să vorbim despre sucuri de slăbit rapid şi să nu-l amintim şi pe cel care conţine morcovi. Sucul de morcovi are ca principal efect în reducerea colesterolului, întărirea imunității și prevenirea bolilor de inimă. Totodată, vindecă cicatricile și detoxifică ficatul. Vitamina K din morcovi ajută la fixarea calciului în oase.

Află ce sucuri de ajută să pierzi în greutate AICI