5 trucuri ca să arăţi fabulos dezbrăcată. Indiferent de siluetă

Zi de zi în faţa oglinzii, femeile îşi bat capul pentru a alege cele mai stylish outfituri pentru care să primească zeci şi zeci de complimente. 

12 oct. 2014, 18:42
5 trucuri ca să arăţi fabulos dezbrăcată. Indiferent de siluetă

Am adunat 5 trucuri testate care te vor face să te simţi mai bine în pielea ta şi care sigur îţi vor da un pic mai multă încredere în corpul tău. Pune-le în practică şi… îndrăzneşte să îţi arăţi latura senzuală mai ales în prejma iubitului tău. Promitem că va fi încântat.

  • Un abdomen plat? Sigur că se obţine cu multe ore la sală şi o alimentaţie corectă. Însă poţi încerca şi această soluţie de ultim moment: strecoară câteva linguri de sare amară în baia ta relaxantă – sarea amară conţine cantităţi mari de magneziu care stimulează sistemul limfatic şi te ajută să elimini mai uşor excesul de apă din ţesuturi. 
  • O piele fină cu îngrijire se menţine. Exfoliază pielea cu atenţie şi vei observa cum produsele de hidratare vor pătrunde mai rapid şi mai eficient în piele, minimizând porii şi lăsându-ţi pielea strălucitoare. Un truc în plus? Apelează la o cremă autobronzantă care îţi va face corpul să arate mai suplu, mai ferm şi mai bine definit. Îţi spunem toate secretele bronzului obţinut acasă chiar aici.  
  • Îngrijire din cap până în picioare: călcâiele tale trebuie să fie moi ca de bebeluş! Pentru asta exfoliază pielea călcâielor şi hidrateaz-o cu un balsam special, ultrahidratant. Şi nu uita nici de unghii! O pedichiura proaspătă într-o culoare care îţi place te va face să te simţi cu atât mai îngrijită – ghiceşti câte minute trebuie să laşi lacul de unghii să se usuce? 
  • Nu putem vorbi despre un ritual ca la carte fără să vorbim despre epilare. Orice metodă ai grijă să nu bifezi vreuna dintre aceste 9 greşeli pe care le faci atunci când te epilezi.
  • Pune-te într-o lumină bună. Scapă de neoane sau lămpi cu o lumină extrem de rece şi investeşte în zeci de lumânări parfumate discret: vor conferi o lumină difuză şi în plus vor crea o ambianţă romantică. 
  • Sursa: glamourmagazine