5 zodii chinezeşti sunt cele mai norocoase în dragoste. Ce aduce nou în viața lor echinocțiul de primăvară 2024

Înainte ca dragostea să te poată găsi, trebuie să te regăsești pe tine însuți. Acesta este mesajul și energia acestei săptămâni, în care are loc echinocțiul de primăvară.

19 mart. 2024, 23:25
5 zodii chinezeşti sunt cele mai norocoase în dragoste. Ce aduce nou în viața lor echinocțiul de primăvară 2024

În timp ce cinci zodii vor beneficia cel mai mult înclinându-se spre această înțelepciune, restul zodiilor sunt îndemnate să se alinieze și ele.

În schimb, concentrează-te pe tine și pe bunăstarea ta. Iubeste-te. Fii cel mai bun prieten al tău. Așa vei șții cine este cel potrivit și cine nu. Norocul tău va apărea atunci când încetezi să te sabotezi și să le permiti celor greșiți să aibă o strângere nejustificată asupra ta și a inimii tale.

Acum să ne concentrăm asupra celor cinci zodii chinezești care sunt cele mai norocoase în dragoste în săptămâna 18-24 martie.

Dragon
Dragon, dacă ești singur, ai răbdare în dragoste săptămâna aceasta. Norocul tău în această arenă depinde de faptul că ai grijă de tine și de a te asigura că ești puternic în interior. Doar așa îți vei recunoaște adevăratul suflet pereche și vei evita risipitorii de timp care vorbesc un joc mare. Dacă te simți chemat, răsfata-te cu o terapie spa săptămâna aceasta.

Horoscop chinezesc Marian Golea. Nu este o lună fericită pentru zodii, o singură zodie face bani. Cine are steaua 5 anuală
Dacă ești într-o relație, norocul tău în dragoste în această săptămână este puternic și constant. Deci, dacă tu și partenerul tău v-ați gândit să cumpărați împreună o casă, asigurați-vă că vă concentrați asupra acestui lucru! Energiile sunt cu adevărat sortite acum și se vor extinde și la afacerile în care amândoi sunteți parteneri.

Mistreț
Mistreț, dacă ești singur, norocul tău în dragoste săptămâna aceasta este cu adevărat dulce și fermecător. Orice întâlnire pe care o plănuiesti va decurge fără probleme și, de asemenea, îți va aduce surprize în cele din urmă. Dar acest lucru s-ar putea să nu se întâmple pentru datele care sunt organizate pentru tine, așa că asigura-te că ești proactiv!

Dacă ești într-o relație, vei șții cine este persoana potrivită pentru tine în această săptămână și cine nu. Acesta este norocul tău în dragoste, chiar dacă modul în care se desfășoară lucrurile pare puțin ciudat la început. Pentru unii dintre voi, acest noroc vă va ajuta să încheiați în sfârșit un vechi capitol cu un fost care continuă să apară ca un zombi. Pentru alții, acest noroc te va face să știi dacă te-ai legat de persoana nepotrivită, în timp ce adevăratul tău partener cu fir roșu te caută în altă parte în zadar.

Bivol
Bivol, dacă ești singur, nu fi zgârcit în arena dragostei săptămâna aceasta. Norocul tău aici depinde de asta. Deci, dacă inviți pe cineva să iasă la o întâlnire, fă-o una memorabilă. Dacă tratezi pe cineva cu un cadou sau cu un buchet, fă-l să provoace gânduri. Dacă alegi să-ți cheltuiești banii pe o ținută, concentrează-te mai mult pe calitate și nu exclusiv pe reducere.

Horoscop Cristina Demetrescu. Dezechilibru, cădere și prăbușire pentru zodii în ultimele două săptămâni din martie 2024. Atenție la conjuncția Mercur-Chiron!
Dacă ești într-o relație, norocul tău în dragoste săptămâna aceasta te va ajuta să identifici instantaneu persoanele care îți doresc cu adevărat binele ție și partenerului tău și pe cei care vor să vă despartă în secret. Cunoașterea înseamnă putere, așa că nu o peria. Ceea ce alegi să faci în continuare va depinde complet de ceea ce afli.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro