Horoscop Cristina Demetrescu. Dezechilibru, cădere și prăbușire pentru zodii în ultimele două săptămâni din martie 2024. Atenție la conjuncția Mercur-Chiron!

Axa Fecioară-Pești este foarte încărcată și ea cam are legătură cu sănătatea și cu multe lucruri care care țin de dezechilibre în organism.

19 mart. 2024, 17:10
Horoscop Cristina Demetrescu. Dezechilibru, cădere și prăbușire pentru zodii în ultimele două săptămâni din martie 2024. Atenție la conjuncția Mercur-Chiron!

Cristina Demetrescu a prezentat evenimentele astrale din următoarele două săptămâni. În platoul Vorbește Lumea de la ProTV, astrologul a vorbit despre ce urmează în ultimele 15 zile din luna martie 2024.

Având în vedere că suntem în sezonul eclipselor, pe 25 martie vom avea o eclipsă de lună în Balanță, o eclipsă în penumbră, dar asta nu înseamnă că ne influențează mai puțin, pe data de 8 aprilie vom avea o eclipsă totală de soare, dar nu se vede de la noi din țară. Dar axa Berbec-Balanță, unde se întâmplă aceste eclipse e o axă balansoar și se schimbă atmosfera brusc.

Dar vorbim despre eclipsa în Balanță, care Balanța guvernează relațiile, căsătoriile, parteneriatele și acolo, în funcție de karma fiecăruia, lucrurile pot trece de la bine la rău, dar și de la rău la bine. Se pot întâmpla lucruri, evenimente, știu eu, se sucesc oamenii.

Horoscop karmic. Se scriu poveşti frumoase de iubire şi se iau decizii ultra importante pentru viitorul financiar

Pe de altă parte, în plan psihologic, Balanța aceasta mai duce către o astenie de primăvară, eu zic depresie, mai degrabă. Există risc de dezechilibru, cădere, prăbușire. Atenție foarte mare, mai ales că Marte, încă mai este până pe 23 martie în Vărsător și asta strică un pic motoarele, aparatele. Dar atenție la acest la echilibru fizic, stări de vertij, slăbiciune în organism.

Ideea este că axa Fecioară-Pești este foarte încărcată și ea cam are legătură cu sănătatea și cu multe lucruri care care țin de dezechilibre în organism.

Citește și

Gemenele Oana și Adina Timofte îți dezvăluie cum vei sta cu dragostea, în 2024, în funcție de cifra destinului. Cine va avea cele mai mari provocări în sectorul sentimental

Pe data de 20 martie, Soarele intră în Berbec odată cu echinocțiul de primăvară. Ăsta e un lucru bun. Asta înseamnă că trebuie să ne înnoim cumva, să ne regenerăm, să ne înnoim și mentalitățile, și gândurile, și garderoba. Să pornim cu dreptul.

Conjuncție Venus-Marte în zodia Pești. În plan sentimental, un pic mai multă profunzime și puțin mai multă apăsare, ceea ce ceea ce nu ne omoară ne face mai puternici, dar și mai înțelepți.

Apoi vorbim despre intrarea lui Marte în zodia Pești, care cumva forează în emoțiile, în intuițiile noastre, dar ne ajută să devenim puțin mai curioși vizavi de citit, de călătorii.

Atenție la conjuncția Mercur-Chiron (Destinul) în Berbec. Noi încă suntem cu multe planete în Pești și oamenii sunt destul de nehotărâți, mai ales și cu karma în Balanță. Dar Destinul și Mercur în Berbec arată că nu există decât o singură soluție și pe aceea trebuie să o găsim foarte sigur. Câtă vreme suntem nehotărâți, înseamnă că nu am găsit-o pe aceea. Când o vom găsi, pică fisa.