5 zodii de femei care vor fi înşelate în această iarnă

Fiecare relație trece și prin perioade mai grele, însă uneori partenerii nu pot ierta anumite greșeli. Infidelitatea este o experiență peste care ne este foarte greu să trecem. De obicei, se întâmplă ca unul dintre parteneri să calce greșit atunci când nu se simte confortabil în relația pe care o are și de aici vine și dezamăgirea celuilalt.

17 ian. 2018, 09:25
5 zodii de femei care vor fi înşelate în această iarnă

Femeia BERBEC:

IArna aceasta va reprezenta un moment de răscruce pentru nativele născute în zodia berbec pentru că va afla că partenerul său o înșeală de ceva timp. La început va tinde să dea vina și pe ea deoarece are un caracter vulcanic și a aruncat cuvinte pe care acum le regretă. Totodată, are o fire puternică și uneori are tendința să îi domine pe bărbați.

Uneori extrem de dominatoare, femeia berbec îi pune pe fugă pe bărbați pentru că bărbații din viața ei caută afecțiune și tandrețe. Nativele acestei zodii nu sunt prea norocoase și nu au avut ocazia până acum să găsească un bărbat pe gustul lor.

Femeia GEMENI:

Femeia gemeni tinde uneori să facă anumite gesturi care îl deranjează pe partenerul ei, însă face asta din dorința de a-l păstra. Fire impulsivă, va reacționa necugetat și va arunca cu vorbe tăioase.

Deși îi este extrem de greu să treacă peste acest episod nefericit din viața ei, infidelitatea, va învăța ceva din această experiență și își va schimba prima dată comportamentul. Pentru ea, această etapă reprezintă un nou început și nu un capăt de lume.

Femeia FECIOARĂ:

Nativele acestei zodii sunt soțiile perfecte, însă uneori îi sufocă prea mult pe bărbați și de aceea aceștia vor căuta alinarea în brațele altor femei. Poate că partenerul lor se simte copleșit de situație și aleg să evadeze în patul străinelor.

Femeia fecioară apreciază adevărul și de aceea preferă să afle de la partener. Urăște trădarea și de aceea această experiență va fi mult mai dureroasă.

Femeia BALANȚĂ:

Este cunoscut faptul că nativele acestei zodii sunt unele dintre cele mai sensibile femei din zodiac. Însă, femeia balanță se află printre femeile care vor fi înșelate în această toamnă.

Atunci când este într-o relație și iubește cu adevărat, femeia balanță se pune pe locul 2 și își ridică partenerul în slăvi. Este foarte devotată și poate acest lucru îl copleșește pe partenerul ei. Va trece cu greu peste infidelitate, dar se și bucură într-un fel pentru că realizează că merită pe cineva mai bun.

Femeia VĂRSĂTOR:

Nativele acestei zodii sunt caracterizate de confuzie și inconștiență pentru că se mint singure, deși observă că ceva nu merge bine în relația lor. Odată ce se află într-o relație se schimbă complet și nu mai sunt aceleași femei hotărâte de la început și poate din această cauză bărbații din viața lor aleg să plece.