Floyd Mayweather s-a încăierat cu fraţii Logan şi Jake Paul la un eveniment de promovare a meciului din iunie VIDEO

Floyd Mayweather şi fraţii Logan şi Jake Paul s-au încăierat, la Miami, în timpul unui eveniment media de promovare a meciului care va avea loc în data de 6 iunie.

07 mai 2021, 10:56
Floyd Mayweather s-a încăierat cu fraţii Logan şi Jake Paul la un eveniment de promovare a meciului din iunie VIDEO

Floyd Mayweather s-a încăierat cu fraţii Logan şi Jake Paul. Floyd Mayweather s-a enervat imediat după un interviu, după ce fratele lui Logan Paul, Jake, a avut o dispută cu el şi i-a luat şapca de pe cap, după care a încercat să plece. Apoi a inzbucnit o încăierare în care a fost implicat şi Logan Paul şi în care au intervenit mai multe gărzi de corp.

Floyd Mayweather s-a încăierat cu fraţii Logan şi Jake Paul

„Nu se poate să depăşească limita, să mă atingă, să îmi ia şapca. Există ceva ce se numeşte respect şi ceva ce se numeşte lipsă de respect. Nu voi tolera lipsa de respect”, a declarat Floyd Mayweather după incident.

Floyd Mayweather, în vârstă de 44 de ani, va reveni în ring, la 6 iunie, la Miami, într-un meci demonstativ cu „youtuberul” Logan Paul. Evenimentul ar fi trebuit să aibă loc la 20 februarie, dar a fost amânat atunci din cauza pandemiei de coronavirus.

Laurel Hubbard, o sportivă transgender, a primit liber să participe la JO de la Tokyo

Logan Paul, în vârstă de 26 de ani, postează regulat pe Youtube din 2013 şi a lansat canalul Logan Paul Vlogs în 2015, care a adunat 22,9 de milioane de persoane care au subscris la el şi peste 5 miliarde de vizionări. În paralel cu această activitate, Logan Paul este actor şi boxer. El are doar două înfruntări în ring, ambele cu rivalul său de pe Youtube, KSI, în august 2019 şi noiembrie 2019. Prima, considerată la amatori, a fost remiză, iar a doua, la profesionişti, s-a încheiat cu victoria lui Logan Paul.

Floyd Mayweather nu a mai participat o luptă oficială din 2015, când a câştigat împotriva rivalului său filipinez Manny Pacquiao şi apoi împotriva lui Andre Berto. De atunci, el a disputat meciuri demonstrative împotriva lui Conor McGregor, vedetă UFC, în august 2017, şi împotriva kickboxerului japonez Tenshin Nasukawa, în decembrie 2018, pe care le-a câştigat înainte de limită.


loading...
Partenerii noștri