Gina Pistol, imagine de colecție cu micuța Josephine. Vedeta a strâns zeci de mii de like-uri FOTO

Gina Pistol se bucură de succes, are un iubit frumos și celebru, iar de câteva luni a devenit mămica micuței Josephine.

26 iul. 2021, 08:57
Gina Pistol, imagine de colecție cu micuța Josephine. Vedeta a strâns zeci de mii de like-uri FOTO

Gina Pistol, imagine de colecție cu micuța Josephine. Gina Pistol a postat pe contul său de Instagram o imagine care i-a adus peste 70.000 de like-uri, în care o ține în brațe pe micuța Josephine. Îmbrăcată în alb, sărutându-și pe creștet fetița, Gina Pistol pare desprinsă din povești, mai ales că pe fundal se vad brazi și munți în planul îndepărtat al fotografiei.

Gina Pistol, imagine de colecție cu micuța Josephine

Recent, Gina Pistol s-a afișat în costum de baie, la patru luni de la naștere. Iar fanii n-au contenit cu laudele la adresa ei. În urmă cu patru luni, Gina Pistol a adus-o pe lume pe fetița ei. În timpul sarcinii, prezentatoarea TV a luat câteva kilograme în plus și a fost aspru criticată de răutăcioși, dar acum le-a dat peste nas cârcotașilor! Cu o dietă sănătoasă, sport și diverse tratamente corporale, Gina Pistol a reușit să revină la silueta pe care o avea înainte de sarcină. Îmbrăcată într-un costum de baie negru, întreg, care i-a pus în evidență siluet, Gina Pistol arată demențial!

Cum arată Gina Pistol la patru luni după ce a născut-o pe Josephine FOTO

Gina Pistol și Smiley, hărțuiți și amenințati! Mesaje halucinante primite de cei doi

Gina Pistol le-a împărtășit fanilor săi de pe Instagram câteva mesaje foarte dubioase pe care le primește din partea unei femei necunoscute. Aceasta o jignește, o amenințată și o hărtuiește! Vedeta a dezvăluit  că nu i se pare deloc normal ce i se întâmplă, însă acum lămurește și motivul pentru care nu vrea să-și posteze fetița pe rețelele de socializare. „Postasem unul dintre mesaje după care l-am șters și l-am repostat, e ca un semnal de alarmă, nu mi se par normale astfel de mesaje, se vede clar că doamna respectivă are o problemă și nu aș mai vrea să explic de ce nu vreau să-mi arăt copilul în lumea asta virtuală. De obicei cei care mă ceartă că nu-mi arăt copilul sunt oameni agresivi, foarte agramați și oameni care au probleme!”, a spus Gina Pistol pe InstaStory.