Cum arată Gina Pistol la patru luni după ce a născut-o pe Josephine FOTO

Gina Pistol a adus-o pe lume pe fetița ei în urmă cu patru luni. În timpul sarcinii, vedeta a luat câteva kilograme în plus și a fost aspru criticată de răutăcioși, dar acum le-a dat peste nas cârcotașilor!

23 iul. 2021, 20:53
Cum arată Gina Pistol la patru luni după ce a născut-o pe Josephine FOTO

Cum arată Gina Pistol la patru luni după ce a născut-o pe Josephine. Vedeta s-a afișat în costum de baie, la patru luni de la naștere, iar fanii n-au contenit cu laudele la adresa ei.

Cum arată Gina Pistol la patru luni după ce a născut-o pe Josephine

Gina Pistol

a apelat la o dietă sănătoasă, sport și diverse tratamente corporale, astfel că a reușit să revină la silueta pe care o avea înainte de sarcină. Iar imaginile publicate de vedetă, pe contul ei de Instagram vorbesc de la sine Vedeta apare îmbrăcată într-un costum de baie negru, întreg, care i-a pus în evidență silueta!

Oana Zăvoranu i-a desfiinţat pe Smiley și pe Gina Pistol. „Dacă dăm vreun ban pe ceva nu mai suntem noi!”

Smiley și Gina Pistol și-au botezat fetița pe 20 iunie. Evenimentul a fost organizat în mare secret, departe de ochii curioșilor și lumina reflectoarelor. Ceremonia a fost una extrem de emoționantă pentru părinți, dar mai ales pentru Gina Pistol care nu și-a putut stăpâni lacrimile în biserică. Micuța Josephine a fost foarte cuminte și nu a plâns în timpul botezului. Petrecerea de după creștinare s-a ținut în „Paradisul verde” din Corbeanca.

 

Gina Pistol revine la Antena 1. Înscrierile pentru Chefi la cuțite 2022 au început, iar prezentatoarea fară excepție a sezonului 10 este Gina Pistol. Asia Express o altă emisiune adorată de public va fi prezentată însă de Irina Fodor și 4 ajutoare, până când Gina Pistol poate să revină la postul ei.