6 caracteristici ale unui suflet trezit

Datorită schimbărilor globale, mulţi oameni trec prin transformări personale intense şi simt o expansiune a conştiinţei. Schimbările personale de o asemenea magnitudine sunt dificil de recunoscut şi de înţeles, însă iată câteva caracteristici ale suflet trezit.

RomaniaTV.net
01 feb. 2017, 08:21
6 caracteristici ale unui suflet trezit

Te simti coplesit atunci cand te afli in locuri publice

De vreme ce peretii dintre sinele propriu si ceilalti s-a naruit de curand, nu ai invatat sa distingi energia proprie de a celorlalti. Daca starea de spirit a multimii este negativa o vei simti foarte intens si ai putea avea senzatia ca ti se invadeaza spatiul personal.

Dupa ce ti-ai reincarcat bateriile in urma unei meditatii, a petrecerii timpului in natura departe de alti oameni sau pur si simplu sa petreci timp intr-o contemplare in linistite, poti sa te reintorci in multime. In relatiile personale, adesea, poti simti emotiile celeilalte persoane la fel de intens cum le simti si pe ale tale. Este important sa ai un simt puternic in ceea ce priveste empatia, insa trebuie sa inveti sa simti emotiile celeilalte persoane stiind ca ele nu iti apartin. Influenta sociala poate interfera cu intelepciunea interioara.

Citeşte şi  Există sufletul? Iata raspunsul unui neurochirurg

Stii lucru fara ca din punct de vedere intelectual sa le fi invatat

Numita adesea cunoastere intuitiva, fiecare om are momente speciale in care pot explica unele dintre cele mai complexe teorii ori fenomene din lume. Unele dintre cele mai stralucitoare minti ale timpului nostru doar „stiu”.

Primesc informatii din stari mai inalte ale constiintei dupa ce au facut o meditatie sau s-au aflat in prezenta unui individ cu un suflet trezit; iar acum se intampla din ce in ce mai multor oameni. Si cu cat ai incredere mai mare in intuitia proprie, cu atat mai ascutita devine. In acele momente „gandesti” mai mult cu inima decat cu creierul.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO