6 cocktail-uri care tin cancerul departe

Mentine-ti sanatatea cu aceste bauturi non alcoolice care contin nu doar putine calorii ci sunt si bogate in nutrienti. Pentru o crestere semnificativa a nivelului de antioxidanti prepara aceste bauturi din fructe si legume proaspete. Antioxidantii sunt cei care neutralizeaza radicalii liberi. Iata 6 cocktail-uri care tin cancerul departe.

RomaniaTV.net
22 nov. 2014, 20:39
6 cocktail-uri care tin cancerul departe

1. Cocktail din ceai verde

Consumul de ceai verde scade riscul de cancer. Matcha, o pudra foarte concentrata de ceai verde – contine chiar mai multi antioxidanti decat ceaiul verde norma. Matcha abunda in catechine, care proprietati anticancerigene. Prin urmare consumul unui astfel de cocktail nu doar ca creste multe din beneficiile nutritionale, insa are si un gust delicios. Iata cum se prepara:
– pui in blender ½ – 2 lingurite de matcha (dupa gust), un pahar de apa rece, 7-8 frunzulite de menta si 2 lingurite de suc de lime. Toarna amestecul intr-un pahar, fie de cocktail sau unul mai inalt, adauga gheata si o felie de lime si bucura-te de el.

2. Cocktail de portocale
Cercetarile au demonstrat ca puternicul antioxidant numit limonoid, care se gaseste in pielea si in pulpa citricelor, precum portocalele si lamaile, poate preveni o varietate de forme de cancer precum cele de piele, sani, plamani, stomac si colon.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.