Şase greşeli care îţi distrug viaţa sexuală

Suntem oameni și facem greșeli, inclusiv în viață sexuală. Iar problema nu vine din faptul că greșim, ci că nu învățam din erori și, în loc să le folosim ca modalități de evoluție, le repetăm la nesfârșit până ne distrug viață sexuală.

RomaniaTV.net
21 oct. 2012, 18:56
Şase greşeli care îţi distrug viaţa sexuală

Iată câteva dintre cele mai întâlnite greșeli sau credințe care pot avea ca efect distrugerea vieții sexuale:

Să ai un televizor în dormitor

Îți place să privești la televizor în timp ce stai lungit în pat? Atunci obișnuiește-te cu ideea că vei avea o viață sexuală mai puțin activă. Un studiu realizat în Italia a descoperit că toate cuplurile care aveau un televizor în dormitor fac mai puțin sex decât cuplurile care nu aveau un asemenea aparat în dormitor. Dormitorul ar trebui păstrat pentru somn și sex. Lăsați celelalte elemente care vă distrag atenția de la aceste lucruri la ușa dormitorului.  

Să crezi că sfârcurile sunt cea mai sensibilă zonă erogena a femeii

Zonele erogene sunt€“ părți ale corpului care sunt receptive la stimularea sexuală şi€“ diferă de la o femeie la altă. Ceea ce excită o femeie s-ar putea să nu aibă niciun efect asupra alteia. Cele mai comune zone erogene ale femeilor sunt: sfârcurile, gâtul, urechile, interiorul coapselor și clitorisul.

Citeşte continuarea pe Problemesex.ro