6 iunie 2022. „Ziua Diavolului” sau poarta spre succes? Semnificatia portalului 6.6.6!

666 ne indeamna sa ne concentram asupra spiritualitatii interioare, asupra scopului divin al sufletului, si mai putin asupra lucrurilor pamantesti, materiale.

05 iun. 2022, 20:18
6 iunie 2022. „Ziua Diavolului” sau poarta spre succes? Semnificatia portalului 6.6.6!

Luni va fi 6 iunie 2022, Ziua Diavolului. A 6-a zi, din a 6-a luna a unui an de vibratie 6. Alaturarea 6.6.6 aduce fiori. Sa fie aceasta „Ziua Diavolului”, avand in vedere faptul ca 666 este considerat „numarul bestiei”?

Ei bine, numerologii spun ca 6 este simbolul iubirii parentale, iubirii prietenilor, iubirii familiei. 6 este numarul creativitatii si al succesului. Numerologic vorbind, 6 simbolizeaza intoarcerea la radacini. Cifra 6 poarta vibratia divinitatii care se concentreaza pe iubire, casatorie, casa, familie, success, armonie, frumusete, responsabilitate, empatie, compasiune, vindecare. Succesul manifestat de cifra 6 se refera la partea materiala, financiara, monetara.

Iar 666 aduce de trei ori mai multe oportunitati pentru creativitate si succes. Creste atentia spre umanitare, justitie, responsabilitate, onestitate, integritate, sacrificiu si abundenta. In chimie, dioxidul de carbon (CO2) – baza a vietii fizice – este reprezentat de simbolul 666 (6 protoni, 6 neutroni, 6 electroni). Forma moleculelor de carbon indica hexagrama – simbolul unitatii.

Ziua Diavolului. Energii si spiritualitate
Intre 12.12.12 si 21.12.21, Pamantul a trecut prin niste energii foarte puternice care emana din centrul sistemului nostru solar. Din Univers ar spune altii. Cum definim locul din care vin aceste energii este mai putin important. Ceea ce este important este ca aceste energii s-au echilibrat in asa fel incat sa putem profita de ele pe 6 iunie 2022.

Horoscop rune 6-12 iunie 2022. Mihai Voropchievici anunţă ce zodii sunt binecuvântate
666 ne indeamna sa ne concentram asupra spiritualitatii interioare, asupra scopului divin al sufletului, si mai putin asupra lucrurilor pamantesti, materiale. Dar, trebuie sa traim si in aceasta lume. Ca atare, echilibrul dintre aceste doua tabere este esential. Va trebui sa renuntam la orice frica de pierdere sau teama de a nu avea si sa le predam Universului.

Stelele cu 5 si 6 colturi au fost mult timp simboluri ale spiritualitatii.
Steaua cu 6 colturi a fost cunoscuta initial ca Steaua Creatiri. Cele 6 puncte ale sale reprezinta cele 6 zile ale creatiei si simbolizeaza cele sase atribune ale lui Dumnezeu: iubire, putere, intelepciune, maiestate, mila si dreptate. Steaua cu 6 colturi este de origine antica si poate si localizata in Egiptul antic.

Zodiac CHINEZESC saptamana 6-12 iunie 2022. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!
In prezent esete folosita in multe religii moderne cu o varietate de semnificatii (iudaism, crestinism, induism si Islamism).

Astazi, steaua este cunoscuta sub numele de Steaua lui David, simbol al iudaismului si al Israelului modern. Totusi pana nu demult, simbolul original al iudaismului a fost Menorah.

Daca aducam cei trei de 6 obtinem 18. Daca reducem, ajungem la 9, cifra intregului, cifra inchiderii unui ciclu. Insa, 18 in sine este un simbol spiritual, considerat cel mai sfant dintre toate. El releva puterea Binelui care nu are doar rolul de a crea, ci si de a distruge. De aceea, aceasta energie poate fi folosita pentru a distruge tot ce nu mai este de folos in viata noastra si de a crea ceva nou, mult mai potrivit pentru noua realitate.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.