Zodiac CHINEZESC saptamana 6-12 iunie 2022. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Zodiac CHINEZESC. Inceputul saptamanii se anunta excelent pentru actiunile ramase neterminate din diverse motive.

05 iun. 2022, 14:26
Zodiac CHINEZESC saptamana 6-12 iunie 2022. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!

Iata zodiac chinezesc pentru 6-12 iunie 2022. Din 1 februarie 2022 ne bucuram de Noul An al Tigrului de Apa. Anul acesta se anunta cu totul exploziv. De regula, incepe cu o lovitura puternica si se termina cu un ton inabusit. Este un an predestinat si marcat de neintelegeri, dezastre si chiar conflicte. Dar, in egala masura, se anunta si un an al faptelor indraznete.

Afla mai multe detalii aici.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan
Verifica de doua ori inainte sa predai orice lucrare. Desi nu iti sta in fire, este posibil sa grabesti lucrurile si sa faci greseli. Miercuri sau joi sunt sanse mari pentru un castig financiar. Poate ai noroc la o intalnire de afaceri si te implicit intr-un proiect banos, poate primesti o propunere de a schimba job-ul si sa ai un salariu mai mare. Daca esti singur, zambeste mai mult. Ai putea cuceri o persoana alaturi de care sa petreci restul vietii.

Mihai Voropchievici, secrete din anul naşterii şi cifra care îţi influenţează destinul: „Ei sunt cei care oferă dragostea şi liniştea”
 

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol
Inceputul saptamanii se anunta excelent pentru actiunile ramase neterminate din diverse motive. Daca ai primit pana acum refuzuri sau promisiuni nefondate, de-acum acestea se transforma in certitudini. Pentru a reusi absolut orice iti doresti, ai nevoie de mai multa insistenta si perseverenta. Daca esti singur, weekend-ul ti-ar putea prilejui o intalnire cu o persoana speciala. Fa-ti planuri si pentru duminica. Dragostea pluteste in aer.

Horoscop vara 2022. Ce zodii îşi întâlnesc sufletul pereche în vacanţă
Zodiac chinezesc saptamanal Tigru
Atentie la modul in care iti cheltui banii. Fa-ti un buget strict si tine-te de el. Daca inca lucrezi, pune-ti in valoare talentele organizationale. Motiveaza-ti colegii, incurajeaza-i si fii alaturi de ei. Iti va prinde bine cand totul va reveni la normal. In plan amoros, profita de timpul petrecut impreuna pentru a-i arata partenerului ce simti pentru el.

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure

Ti se poate parea ca lucrurile merg foarte incet. Dar priveste partea buna a lucrurilor. Merg inainte, nu dau inapoi. Este posibil sa apelezi la un mentor sau o persoana specializata pentru a obtine informatiile de care ai nevoie intr-o anumita situatie. Profita de aceste momente si odihneste-te mai mult. Iti va prinde bine sa te reincarci energetic.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.