6 maşini distruse de un autobuz în Capitală. RATB a demarat o anchetă

Regia Autonomă de Transport Bucureşti a demarat o anchetă pentru cerceta cauzele tehnice ale accidentului în care un autobuz al liniei 313 a lovit cinci autoturisme parcate pe Bulevardul Alexandru Obregia, informează regia printr-un comunicat.

RomaniaTV.net
23 iun. 2018, 09:07

UPDATE. „Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) a demarat o anchetă pentru a cerceta cauzele tehnice ale evenimentului rutier produs sâmbătă, 23.06.2018, în jurul orei 10:25, când un autobuz din linia 313 a lovit cinci autoturisme parcate pe Bd. A.Obregia, în dreptul staţiei Dragoş Mladinovici. Nu au fost înregistrate victime. Poliţia cercetează cauzele producerii accidentului. RATB le cere scuze bucureştenilor pentru acest incident neplăcut şi îi asigură că a dispus măsuri concrete pentru evitarea, pe viitor, a unor astfel de evenimente”, se menţionează în comunicat.

Potrivit sursei citate, şoferul autobuzului, în vârstă de 62 de ani, lucrează la RATB din anul 2003 şi nu a înregistrat evenimente rutiere în ultimele 6 luni.

Un autobuz RATB a lovit mai multe maşini parcate pe marginea carosabilului, în Sector 4, Bucureşti.

Potrivit România TV, şoferul RATB a pierdut controlul volanului după ce a lovit o bordură. Nu a mai putut cotrola autobuzul şi a lovit 6 maşini parcate. În urma accidentului, pasagerii din autobuz nu au fost raniti. Conducatorul auto al RATB a fost ranit usor, dar a refuzat sa mearga la spital. 

La faţa locului a ajuns un echipaj de poliţie care a făcut primele cercetări la faţa locului.