6 obiceiuri ale oamenilor inteligenţi şi atrăgători

Cei mai mulţi dintre oameni consideră inteligenţa sexy. Oricine a întâlnit o persoană care, dincolo de aspectul fizic, pur şi simplu atrăgea oamenii în jurul său. Indiferent de cât era de atrăgător sau nu din punct de vedere fizic, reprezentanţii sexului opus pur şi simplu roiesc în jurul său şi, în sinea ta, ai putea fi puţin gelos pe această calitate a sa. Chiar şi tu ţi-ai fi dorit să îl/o cunoşti mai bine – ca şi ceilalţi oameni.

RomaniaTV.net
07 feb. 2017, 07:21
6 obiceiuri ale oamenilor inteligenţi şi atrăgători

Indiferent ca esti barbat sau femeie este probabil sa petreci sute de ore dar si multi bani pentru a-ti imbunatati sanatatea si aspectul fizic. Asuzi in sala de sport, cumperi haine la moda, te barbieresti, mergi la stilistist etc., insa cat timp rezervi pentru cultivarea magnetismului intern care este, de fapt, baza atractiei?

IMPUTERNICESTE-TE SINGUR/A

Potrivit Legii Atractie vei atrage in viata ta rezultatele la care te astepti cel mai mult. Bineinteletes, ca acest principiu nu se aplica mereu. Insa atunci cand treci la actiune avand incredere in tine si ceilalti vor incepe sa creada in tine si in abilitatea ta de a-ti atinge obiectivele. Pana la urma daca tu nu crezi ca meriti sa primesti ceea ce doresti, de ce ar trebui sa creada altii?

Citeşte şi  5 păcate care îţi pot afecta grav sănătatea                                                                           

Daca ai un motiv bun pentru care treci la actiune si te concentrezi pe el, vei obtine o stare mentala increzatoare, iar increderea este o trasatura foarte atragatoare. In plus, te ajuta sa functionezi la capacitate maxima. Un adolescent care va invita o fata la dans va avea mai multe sanse sa primeasca un „da” in cazul in care zambeste, are o postura corecta si spune glume, decat daca tine capul in podea si abia vorbeste.

In ultimul caz, adolescentul crede ca nu este atragator, iar fata nu ar trebui sa danseze cu el. Ceea ce pe ea o face sa nu-l priveasca intr-o lumina favorabila. Insa un zambet larg si o gluma inteligenta o vor face sa se simta confortabil, conectata si incantata de ce se va intampla in continuare.

 Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO