6 OZN-uri surprinse la doar 50 de kilometri distanţă în Marea Britanie

Şase OZN-uri au fost surprinse în două fotografii realizate în comitatele vecine din Marea Britanie, Kent şi Essex.  Presupusele obiecte extraterestre au fost observate la doar 50 de kilometri distanţă unele de altele.

RomaniaTV.net
17 ian. 2012, 15:31

Prima fotografie a fost realizată acum 10 zile în Chatham, Kent, la ora locală 1pm, de Ernestas Griksas, în vârstă de 21 de ani. El vroia să fotografieze o macara aflată în faţa geamului său, potrivit The Sun.

Ulterior, când s-a uitat la fotografie, a descoperit că a surprins involuntar două obiecte bizare, în formă de discuri. Tânărul a explicat că locuinţa sa nu este aflată în apropierea niciunui aeroport şi că nu îşi explică cele două discuri albe care au apărut în fotografie.

A doua fotografie a fost realizată vinerea trecută de către Josh Cummins, un vânzator de maşini, care se îndrepta spre locul său de muncă la ora locală 7am, în Loughton, Essex. El a făcut fotografia îndată ce a văzut patru discuri luminoase pe cer. Acesta susţine că discurile au dispărut la 15 secunde după ce le-a fotografiat.

„Nu credeam în OZN-uri dar întâmplarea aceasta m-a făcut să mă răsgândesc”, a declarat Josh.

Sud-estul Marii Britanii este o locaţie cunoscută pentru apariţiile presupuselor OZN-uri.