6 reguli de viaţă după care toţi oamenii ar trebui să trăiască

Ca să ai succes în viaţă ar trebui să fii realist, atât în ceea ce te priveşte, cât şi în ceea ce-i priveşte pe ceilalţi, să existe armonie între sufletul tău şi lumea din jurul tău şi să încerci să devii pe zi ce trece mai bun.

RomaniaTV.net
05 sept. 2016, 07:35
6 reguli de viaţă după care toţi oamenii ar trebui să trăiască

1. Regula oglinzii

Oamenii din jurul tau sunt oglinzile tale. Ei reflecta parti ale propriei personalitati pe care tu nu le poti vedea. De exemplu, daca cineva nu este politicos cu tine, tu esti cel care permite si tolereaza un astfel de comportament. Daca cineva te deceptioneaza din nou si din nou, cel mai probabil esti o persoana cu foarte mare incredere in oameni. Asa ca n-ar trebui sa fii suparat pe nimeni daca ti se intampla asta.

Citeşte şi  Dovedit ştiinţific. 10 reguli care îţi pot influenţa viaţa în mod pozitiv

2. Regula liberului arbitru

Tot ce ti se intampla in viata este rezultatul propriilor alegeri. Daca esti inconjurat de oameni plictisitori, inseamna ca si tu esti plictisitor la randul tau. Daca le rezolvi altora problemele, inseamna ca iti place sa faci asta. TU esti cauza tuturor lucrurilor ce ti se intampla. TU esti creatorul destinului tau, gratie liberului arbitru, si nimeni altcineva.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO

 


loading...