6 remedii rapide pentru pungile de sub ochi

Ti se intampla dimineata sa te uiti in oglinda si sa vezi o straina cu chipul obosit si cu pielea de sub ochi „decorata" de pungi inestetice? Ei bine, pungile de sub ochi se formeaza din cauza fluidelor acumulate in tesut, in special daca stai culcata o perioada mai lunga, asa cum se intampla cand dormi.

17 oct. 2015, 06:56
6 remedii rapide pentru pungile de sub ochi

In timpul noptii, din cauza faptului ca stai intinsa pe spate, fluidele sunt distribuite egal in tot corpul, inclusiv in pielea de sub ochi, insa aceste pungi pot fi si rezultatul unei alergii sau o reactie la unele substante chimice iritante. In mod similar, cand stai aplecata mai mult timp (cureti podelele, covoarele, dai cu aspiratorul etc.), fluidele vor cobori spre picioare.

In continuare iti prezentam sase metode simple prin care poti scapa de pungile de sub ochi:

1. Trateaza-te cu niste ceai
Incearca sa-ti pui pe fiecare ochi cate un pliculet umed de ceai, pe care sa-l lasi acolo vreme de 15 minute. Taninul din ceai este un astringent, astfel ca iti va intari pielea.

2. Foloseste ingrediente de la salata
Pune-ti pe fiecare ochi o feliuta fina de castravete si las-o acolo timp de 15 minute. Umezeala racoritoare a castravetelui va ajuta la micsorarea zonei umflate.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.