6 semne că îngerul vostru păzitor încearcă să vă contacteze

Forțele supranaturale pot face lucruri pe care ființa umană nu le poate înțelege. Sunt mulți oameni care nu pot explica anumite situații, întâmplări, mai ales că în acest moment nu putem spune că ne întâlnim zilnic cu forțe mistice. Cu toate astea, vă vine să credeți că aceste ființe supranaturale pot opri umanitatea de la distrugere? Aceste ființe sunt parte din Universul în care și noi existăm. Sunt semne pe care îngerii voștri păzitori le dau, dar de care nu vă dați seama.

RomaniaTV.net
05 sept. 2016, 09:48
6 semne că îngerul vostru păzitor încearcă să vă contacteze

Temperatura scăzută

Cu siguranță s-a întâmplat de nenumărate ori, fără nicio explcație, ca locul în care vă aflați să se răcească instant. Dintr-o dată în cameră să fie o temperatură scăzută, iar afară să fie cald, iar aerul codiționat stins. În acel moment trebuie să vă gândiți cum să vă conectați cu îngerul vostru păzitor.

Citeşte şi  Zodii: Uite care este ÎNGERUL TĂU PĂZITOR!

Mireseme inexplicabile

V-ați aflat vreodată acasă, iar dintr-o dată ați simțit un parfum în cameră? Cu siguranță că da, iar explicația nu a venit, pentru că nu există una rațională. Pur și simplu, aceste mirosuri ușor plăcute se învârt pe lângă voi și nu puteți explica motivul, însă acest lucru nici nu vă sperie, nici nu vă displace. Dacă aveți aceste senzații, să știți că  posibil ca un înger păzitor să fie prin preajmă.

Continuarea pe elli.ro